Μπαρτσελόνα- Γρανάδα ζωντανά και με καλές αποδόσεις στην PameStoixima

Συνεχίζεται η αγωνιστική δράση στην ισπανική Λα Λίγκα και η Μπαρτσελόνα υποδέχεται την Γρανάδα στο “Καμπ Νου” για τον αγώνα της Δευτέρας. Η Μπαρτσελόνα θέλει να ξεχάσει την βαριά ήττα με 0-3 εναντίον της Μπάγερν στο Τσάμπιονς Λιγκ και να μείνει κοντά στην κορυφή.

Η PameStoixima εφαρμογή προσφέρει στον συγκεκριμένο αγώνα πολύ καλές αποδόσεις στα εγγεγραμμένα μέλη της. Επίσης ως μέλος έχεις την δυνατότητα να παρακολουθήσεις στην πλατφόρμα, αλλά και στην εφαρμογή ζωντανά την εξέλιξη του αγώνα. Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

Barcelona Granada Live 21 Pame Stoixima
© PameStoixima

Η εφαρμογή του ΟΠΑΠ έχει αρκετούς αγώνες σε ζωντανή μετάδοση. Πολλά πρωταθλήματα και πολύ σημαντικούς αγώνες, ενώ το πρόγραμμα εμπλουτίζεται συνεχώς. Έτσι έχεις την ευκαιρία να παρακολουθείς ζωντανά τον αγών στον οποίο έχεις ποντάρει.

Ψάχνει ρυθμό η Μπαρτσελόνα

Οι Καταλανοί γνώριζαν οδυνηρή ήττα εντός έδρας από την Μπάγερν πριν μια βδομάδα για την πρώτη αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ. Αυτή η ήττα πληγώνει τον εγωισμό και την ιστορία της ομάδας, ειδικά με τον τρόπο με τον οποίο ήρθε. Η Μπαρτσελόνα για πρώτη φορά στην ιστορία της στο Τσάμπιονς Λιγκ τελείωσε τον αγώνα χωρίς να έχει μια τελική στην αντίπαλη εστία.

Ο προπονητής των “μπλαουγκράνα” Ρόναλντ Κούμαν έχει δηλώσει ότι η ομάδα έχει μέλλον χάρη σε αυτόν και ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων. Πάντως φαίνεται ότι η ομάδα βρίσκεται σε μεταβατικό στάδιο και οι νέοι παίκτες πρέπει να βρούνε ρυθμό. Δεν εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις της στην νέα σεζόν, όμως βρίσκεται κοντά στην κορυφή και με νίκες στα επόμενα ματς, μπορεί να βρεθεί ακόμα και στην πρώτη θέση.

Η Γρανάδα δεν έχει ξεκινήσει καθόλου καλά την νέα σεζόν και δεν έχει καμία νίκη στους πρώτους τέσσερις αγώνες στην Λα Λίγκα. Μετράει δύο ισοπαλίες και δυο ήττες και βρίσκεται στην 17η θέση της βαθμολογίας. Γνωρίζει ότι θα πρέπει να βελτιώσει την εικόνα της, εάν θέλει να κρατήσει την κατηγορία.

Πλούσιο πρόγραμμα με live αγώνες στην Πάμε Στοίχημα

Η Stoixima App του ΟΠΑΠ έχει ανανεωθεί πρόσφατα και στο πρόγραμμα της έχουν μπει και πολλοί αγώνες σε ζωντανή μετάδοση. Φυσικά θα βρεις και αγώνες από μεγάλα πρωταθλήματα της Ευρώπης. Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις, όπως σε κάθε νόμιμη στοιχηματική εταιρεία στην Ελλάδα.

About the author

Ο αθλητισμός ήταν πάντα ένα μεγάλο κεφάλαιο στη ζωή του Νικόλαου Παπαδάκη. Από μικρός έπαιζε ποδόσφαιρο, ενώ αργότερα ανακάλυψε την αγάπη του και για το μπάσκετ. Πλέον παίζει και τένις στον ελεύθερο χρόνο του. Θεωρείται ειδικός στο στοίχημα, καθώς ασχολείται με αυτό από πολύ μικρή ηλικία. Γράφει άρθρα με θέμα το στοίχημα και όχι μόνο.