Hat Trick προσφορά από την Novibet.gr

Η Δευτέρα μας επιφυλάσσει πολλά σπουδαία ματς με μεγάλο ενδιαφέρον στο στοίχημα και στα πονταρίσματα. Σε Ισπανία, Ιταλία και Πορτογαλία υπάρχουν αγώνες με πολύ καλές αποδόσεις, τις οποίες εάν τις συνδυάσεις μπορείς να φτιάξεις ένα πολύ καλό κουπόνι.

Η Novibet App σου προσφέρει ακόμα μεγαλύτερη ευελιξία με την απίστευτη Hat Trick προσφορά, το οποίο σου χαρίζει και ένα Free Bet. Φυσικά ισχύουν όροι και προϋποθέσεις όπως σε κάθε νόμιμη στοιχηματική εταιρεία στην Ελλάδα.

Hat Trick Prosfora Npvibet 21
© Novibet

Μπορείς να ποντάρεις ένα μονό στοίχημα αξίας δέκα ευρώ στα τρία παραπάνω ματς στα κορυφαία πρωταθλήματα στην Ευρώπη. Η απόδοση θα πρέπει να είναι από 1.70 και άνω. Εντός 24 ωρών θα πιστωθεί στον λογαριασμό σου ένα Free Bet αξίας δέκα ευρώ.

Τρεις αγώνες σε τρία κορυφαία πρωταθλήματα

Η Νοβιμπετ εφαρμογή σου προσφέρει την επιλογή τριών αγώνων σε τρία διαφορετικά πρωταθλήματα, δίνοντας σου την μεγαλύτερη δυνατή ευελιξία για να πάρεις αυτό το απίστευτο Free Bet αξίας δέκα ευρώ. Το ένα ματς έχει απόλυτο φαβορί την Μπαρτσελόνα, η οποία υποδέχεται την Γρανάδα στο “Καμπ Νου”.

Τα υπόλοιπα δυο ματς δεν έχουν τόσο ξεκάθαρο φαβορί. Η Ουντινέζε υποδέχεται την Νάπολι του Κώστα Μανωλά. Η έδρα της Ουντινέζε δεν είναι για καμία ιταλική ομάδα εύκολη υπόθεση και σίγουρα αναμένεται ένα κλειστό ματς, το οποίο ίσως κρύβει εκπλήξεις.

Το τρίτο ματς που ποντάρεις για να καρπωθείς το Free Bet είναι το Μπενφίκα εναντίον Μποαβίστα, όπου η Μπενφίκα ναι μεν θεωρείται φαβορί, όμως η Μποαβίστα έχει αποδείξει στο παρελθόν ότι είναι ικανή για “ζημιές”. Παίξε τα παραπάνω ματς, κάνε Χατ τρικ και απόλαυσε το Free Bet αξίας 10 ευρώ από την Νοβιμπετ.

Αρκετά ειδικά στοιχήματα στην Novibet.gr

Η Στοίχημα Εφαρμογή της Novibet.gr έχει στην πλατφόρμα της όλους τους αγώνες από τα κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης. Μπορείς να βρεις αρκετά ειδικά στοιχήματα σε κορυφαίες αποδόσεις. Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις, όπως σε κάθε νόμιμη στοιχηματική εταιρεία στην Ελλάδα.

About the author

Ο αθλητισμός ήταν πάντα ένα μεγάλο κεφάλαιο στη ζωή του Νικόλαου Παπαδάκη. Από μικρός έπαιζε ποδόσφαιρο, ενώ αργότερα ανακάλυψε την αγάπη του και για το μπάσκετ. Πλέον παίζει και τένις στον ελεύθερο χρόνο του. Θεωρείται ειδικός στο στοίχημα, καθώς ασχολείται με αυτό από πολύ μικρή ηλικία. Γράφει άρθρα με θέμα το στοίχημα και όχι μόνο.