Σέριε Α με ελκυστικές αποδόσεις στην Interwetten

Σήμερα το ιταλικό πρωτάθλημα έχει στο πρόγραμμα τρεις αγώνες, οι οποίοι έχουν μεγάλο ενδιαφέρον. Τρεις ομάδες, οι οποίες έχουν στόχο την κορυφή, έχουν στόχο απόψε να πάρουν το πολυπόθητο τρίποντο. Για την Νάπολι μια νίκη σήμερα σημαίνει επιστροφή στην κορυφή της Σέριε Α.

Η Interwetten App προσφέρει στα εγγεγραμμένα μέλη της πολύ ανταγωνιστικές αποδόσεις, πολλά ειδικά στοιχήματα, αλλά και κάποιες ενδιαφέρουσες προσφορές. Φυσικά οι αγώνες προσφέρονται και για Live Betting και διατίθεται ταχύτατο Cash Out, για περισσότερη ευελιξία.

Roma Udinese 21 Interwetten
© Interwetten

Η Ρόμα του Ζοζέ Μουρίνιο είναι το μεγαλύτερο φαβορί για νίκη απόψε. Η νίκη εντός έδρας εναντίον της Ουντινέζε δίνεται σε απόδοση 1.50 από την εφαρμογή Interwetten, η οποία θεωρείται πολύ ελκυστική. Να τονίσουμε ότι οι αποδόσεις ενδέχεται να αλλάξουν και ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

Η Νάπολι “χτυπάει” κορυφή

Στα απογευματινά ματς έχουμε τον αγώνα Τορίνο εναντίον Λάτσιο. Η ομάδα του Μαουρίτσιο Σάρι δείχνει να ψάχνεται ακόμα και προσπαθεί να εμπεδώσει το καινούργιο στυλ παιχνιδιού του νέου προπονητή. Φυσικά και διαθέτει πολύ ποιοτικό ρόστερ και επισκέπτεται το Τορίνο με στόχο τους τρεις βαθμούς.

Η Νάπολι με νίκη στην έδρα της Σαμπντόρια σήμερα προσπερνάει τις Ίντερ και Μίλαν και επιστρέφει στην κορυφή της βαθμολογίας. Είναι μεγάλο φαβορί για απόψε. Στα τελευταία είκοσι ματς με την Σαμπντόρια έχει μόλις μία ήττα, ενώ κέρδισε και τους πέντε προηγούμενους μεταξύ τους αγώνες.

Η Σαμπντόρια την περασμένη αγωνιστική επιβλήθηκε εκτός έδρας της Έμπολι με 3-0, όμως σε καμία περίπτωση δεν μπορούμε να συγκρίνουμε την Έμπολι με την Νάπολι. Οι “Ναπολιτάνοι” πέρασαν επίσης πολύ εύκολα από την έδρα της Ουντινέζε και επικράτησαν με το ευρύ 4-0. Δεν υπάρχουν απουσίες της τελευταίας στιγμής για τις δυο ομάδες.

Πολλά ειδικά στοιχήματα στην Interwetten

Η Stoixima App της Interwetten έχει στην πλατφόρμα της όλα τα παιχνίδια των κορυφαίων πρωταθλημάτων στην Ευρώπη. Θα βρεις πολύ καλές αποδόσεις και πριν την έναρξη των αγώνων, αλλά και κατά την διάρκεια αυτών.  Επίσης θα βρεις πάρα πολλά ειδικά στοιχήματα. Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

About the author

Ο αθλητισμός ήταν πάντα ένα μεγάλο κεφάλαιο στη ζωή του Νικόλαου Παπαδάκη. Από μικρός έπαιζε ποδόσφαιρο, ενώ αργότερα ανακάλυψε την αγάπη του και για το μπάσκετ. Πλέον παίζει και τένις στον ελεύθερο χρόνο του. Θεωρείται ειδικός στο στοίχημα, καθώς ασχολείται με αυτό από πολύ μικρή ηλικία. Γράφει άρθρα με θέμα το στοίχημα και όχι μόνο.