Τσέλσι- Σίτι με επιλογή 0% γκανιότα στην Stoiximan

Η έκτη αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ έχει στο πρόγραμμα ένα μεγάλο ντέρμπι. Οι ομάδες του περσινού τελικού του Τσάμπιονς Λιγκ κοντράρονται στο αγγλικό πρωτάθλημα και αναμένεται ένα μεγάλο ματς με τεράστιο ενδιαφέρον για τους λάτρεις του στοιχήματος.

Η Stoiximan Εφαρμογή προσφέρει στα εγγεγραμμένα μέλη της στον συγκεκριμένο αγώνα πολύ ανταγωνιστικές αποδόσεις, τόσο πριν την έναρξη του αγώνα, όσο και κατά την εξέλιξη του αγώνα. Επίσης έχεις την επιλογή της μηδενικής γκανιότας. Η Stoiximan.gr διαθέτει άλλωστε και από τις καλύτερες εφαρμογές για κινητό και τάμπλετ, ώστε να μπορείς να ποντάρεις από οπουδήποτε.

Tselsi City 0 Gkaniota Stoiximan 21
© Stoiximan

Ο συγκεκριμένος αγώνας είναι πραγματικό ντέρμπι με τις αποδόσεις να είναι αρκετά ανεβασμένες και πολύ κοντά, καθώς και οι δυο ομάδες έχουν τις ίδιες πιθανότητες νίκης σύμφωνα με τις στοιχηματικές εταιρείες στην Ελλάδα.

Μεγάλη ευκαιρία για Τσέλσι

Η Μάντσεστερ Σίτι μπορεί να ξεκινάει όλους τους αγώνες στην Αγγλία ως φαβορί, καθώς είναι η πρωταθλήτρια, όμως η Τσέλσι σίγουρα είναι μια ομάδα που μπορεί να την κερδίσει και το έχει αποδείξει. Η Σίτι έχει και στο “Στάμφορντ Μπριτζ” ελαφρώς χαμηλότερη απόδοση στην εφαρμογή Stoiximan, όμως η Τσέλσι έχει κερδίσει τέσσερα από τα τελευταία πέντε ματς κόντρα στην Σίτι ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης.

Η Τσέλσι του Τόμας Τούχελ διεκδικεί φέτος το πρωτάθλημα. Ο προπονητής της ομάδας το έχει τονίσει πολλές φορές, ότι μετά την κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ την προηγούμενη σεζόν, στόχος μπορεί να είναι μόνο η κατάκτηση του πρωταθλήματος και τίποτα λιγότερο. Οι Λονδρέζοι έχουν ξεκινήσει πολύ καλά στην νέα σεζόν και βρίσκονται αήττητη στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Η Μάντσεστερ Σίτι προέρχεται από ανέλπιστη εντός έδρας ισοπαλία κόντρα στην Σαουθάμπτον. Μπορεί να είχε τον έλεγχο του αγώνα σε όλη την διάρκεια του ματς, όμως δεν δημιούργησε πολλές κλασικές ευκαιρίες και στο τέλος αναγκάστηκε σε ισοπαλία. Η Σίτι βρίσκεται ήδη τρεις βαθμούς πίσω από την Τσέλσι, η οποία βρίσκεται στην κορυφή και μια ήττα θα τους απομάκρυνε αρκετά από την κορυφή. Μεγάλη ευκαιρία για Τσέλσι για να ξεφύγει στην βαθμολογία.

Όλοι οι αγώνες Premier League στην  Stoiximan.gr

Η Stoixima App της Stoiximan προσφέρει σε όλα τα εγγεγραμμένα μέλη καλές αποδόσεις και στα υπόλοιπα ματς του αγγλικού πρωταθλήματος και όχι μόνο. Εννοείται πως στο κουπόνι θα βρεις όλους τους αγώνες των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων. Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις, όπως σε όλες τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρείες στην Ελλάδα.

About the author

Ο αθλητισμός ήταν πάντα ένα μεγάλο κεφάλαιο στη ζωή του Νικόλαου Παπαδάκη. Από μικρός έπαιζε ποδόσφαιρο, ενώ αργότερα ανακάλυψε την αγάπη του και για το μπάσκετ. Πλέον παίζει και τένις στον ελεύθερο χρόνο του. Θεωρείται ειδικός στο στοίχημα, καθώς ασχολείται με αυτό από πολύ μικρή ηλικία. Γράφει άρθρα με θέμα το στοίχημα και όχι μόνο.