Ντέρμπι Δικεφάλων με ενισχυμένες αποδόσεις στην Vistabet

Για την τέταρτη αγωνιστική της ελληνικής Σούπερ Λιγκ το πρόγραμμα έχει ένα ιδιαίτερο ντέρμπι. Πρόκειται για το ντέρμπι των “Δικεφάλων”, αφού ο “Δικέφαλος του Βορρά” ΠΑΟΚ υποδέχεται την ΑΕΚ και αναμένεται ένας σπουδαίος αγώνας με στόχο την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Η ΑΕΚ βρίσκεται μόλις έναν βαθμό μπροστά από τον ΠΑΟΚ. Και οι δυο ομάδες έχουν την ευκαιρία με νίκη να απομακρύνουν ταυτόχρονα έναν άμεσο αντίπαλο από την κορυφή του πρωταθλήματος. Η Vistabet Εφαρμογή προσφέρει στα μέλη της πλήθος ειδικών αγορών, αλλά και πάρα πολύ καλές αποδόσεις.

Kales Apodoseis Super League 21 Vistabet
© Vistabet

Φυσικά η Vistabet Greece προσφέρει πάρα πολύ καλές αποδόσεις και στους υπόλοιπους αγώνες της Super League. Μπορείς να βρεις όλους τους αγώνες, όπως και τα ειδικά στοιχήματα, στο κουπόνι της Vistabet App.

Τρέχει μεγάλο σερί ο ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ τα τελευταία χρόνια έχει “χτίσει” μια πολύ καλή παράδοση εναντίον της ΑΕΚ. Από τα τελευταία δεκατέσσερα μεταξύ τους παιχνίδια ανεξαρτήτως διοργάνωσης και έδρας, η ΑΕΚ έχει πάρει μόλις μια νίκη. Για τους λάτρεις των Over/ Under ένα ακόμα ενδιαφέρον στατιστικό: Τα τέσσερα από τα τελευταία πέντε μεταξύ τους ματς έληξαν Over 2.5.

Ο “Δικέφαλος του Βορρά” μετά από την ανέλπιστη εντός έδρας ήττα από τα Γιάννινα την πρώτη αγωνιστική δείχνει να βρίσκει σιγά σιγά τα πατήματα του. Στον προηγούμενο αγώνα επικράτησε με 2-1 εκτός έδρας του Παναιτωλικού, όμως σίγουρα δεν πείθει ακόμα με τις εμφανίσεις του. Θα πρέπει να βελτιωθεί για τον αγώνα εναντίον της ΑΕΚ.

Η ΑΕΚ δείχνει ότι στέκεται καλά τις πρώτες αγωνιστικές. Μετά το “κάζο” στην Κρήτη εναντίον του ΟΦΗ, όπου έφερε ισοπαλία 3-3, ενώ προηγούταν στο σκορ με 3-0, κατάφερε να πάρει σημαντική νίκη εναντίον της Λαμίας με 1-0. Θα λείψει ο τραυματίας Άμραμπατ, όμως επιστρέφει ο Λιβάι Γκαρσία, ο οποίος εξέτισε την ποινή του.

Πολλά ειδικά στοιχήματα στην Vistabet εφαρμογή

Η Stoixima App της Βίσταμπετ προσφέρει στα εγγεγραμμένα μέλη της πέρα από τις ενισχυμένες αποδόσεις και πολλά ειδικά στοιχήματα, αλλά και ταχύτατο Live Betting. Όλα αυτά φυσικά και στην εφαρμογή για κινητά και τάμπλετ, για να παίζεις στοίχημα από οπουδήποτε. Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

About the author

Ο αθλητισμός ήταν πάντα ένα μεγάλο κεφάλαιο στη ζωή του Νικόλαου Παπαδάκη. Από μικρός έπαιζε ποδόσφαιρο, ενώ αργότερα ανακάλυψε την αγάπη του και για το μπάσκετ. Πλέον παίζει και τένις στον ελεύθερο χρόνο του. Θεωρείται ειδικός στο στοίχημα, καθώς ασχολείται με αυτό από πολύ μικρή ηλικία. Γράφει άρθρα με θέμα το στοίχημα και όχι μόνο.