Παρί- Μάντσεστερ Σίτι με πολύ καλές αποδόσεις* στην Bet365

Δεύτερη αγωνιστική της νέας σεζόν Τσάμπιονς Λιγκ απόψε και το πρόγραμμα μας επιφυλάσσει ένα ντέρμπι, το οποίο θα μπορούσε να είναι και ο φετινός τελικός της διοργάνωσης. Η Παρί Σεν Ζερμέν υποδέχεται την περσινή φιναλίστ Μάντσεστερ Σίτι. Μας περιμένει ένα συναρπαστικό βράδυ.

Η Bet365 εφαρμογή είναι μια από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρείες του κόσμου και μια από τις αγαπημένες ανάμεσα στο ελληνικό κοινό. Δεν θα μπορούσε στο συγκεκριμένο ματς να μην προσφέρει στα εγγεγραμμένα μέλη της απίστευτες αποδόσεις. Βέβαια η Βετ365 μας έχει συνηθίσει σε πολύ υψηλές αποδόσεις.

Paris City Champions League 21 Bet365
© Bet365

Και οι δυο ομάδες έχουν μπει πολύ δυνατά στην νέα σεζόν και σε έναν τέτοιο αγώνα δεν χωράνε φαβορί. Όμως η Bet365.gr δίνει λίγο μικρότερη απόδοση στην ομάδα του Γκουαρντιόλα, καθώς δείχνει να βρίσκεται σε απίστευτη κατάσταση.

Από διπλό στο Λονδίνο έρχεται η Σίτι

Η ομάδα από το Μάντσεστερ προέρχεται από μεγάλο διπλό στο Λονδίνο κόντρα στην κάτοχο του Τσάμπιονς Λιγκ Τσέλσι με 1-0. Μάλιστα η νίκη ήρθε πιο εύκολα από ότι δείχνει το σκορ, καθώς η Σίτι κυριάρχησε σε όλη την διάρκεια του αγώνα και θα μπορούσε να σκοράρει και άλλα τέρματα.

Η Παρί σήμερα θα έχει στην διάθεση της τον Λιονέλ Μέσι, ο οποίος απουσίασε από τα δυο προηγούμενα ματς λόγω τραυματισμού. Θα είναι ένας σημαντικός παράγοντας, καθώς είναι ο ποδοσφαιριστής που έχει σκοράρει τα περισσότερα γκολ εναντίον ομάδων που προπονεί ο Πεπ Γκουαρντιόλα. Πάντως η Παρί δεν έχει κερδίσει ακόμα την Μάντσεστερ Σίτι σε πέντε αγώνες.

Για τους λάτρεις της στατιστικής η Μάντσεστερ Σίτι δεν έχει ηττηθεί στα τελευταία δέκα εκτός έδρας ματς στην διοργάνωση, ενώ την τελευταία της εκτός έδρας ήττα από μη αγγλική ομάδα στο Τσάμπιονς Λιγκ  θα την βρούμε στο μακρινό 2017. Όμως από την άλλη η Παρί έχει ηττηθεί μόλις μια φορά στα 27 τελευταία της εντός έδρας παιχνίδια στην φάση των ομίλων της διοργάνωσης.

Πολλά ειδικά στοιχήματα στην Βet365.gr

Η Stoixima Εφαρμογή της Bet365 ξεχωρίζει εδώ και χρόνια για τις απίστευτα καλές της αποδόσεις, οι οποίες την οδήγησαν να είναι μια από τις κορυφαίες εταιρείες στον κόσμο. Βέβαια στην πλατφόρμα της Bet365.gr έχεις την δυνατότητα να διαλέξεις ανάμεσα σε πλήθος ειδικών στοιχημάτων.

Για να παίξεις στοίχημα στην Βετ365 θα πρέπει να είσαι εγγεγραμμένο μέλος και ισχύουν όροι και προϋποθέσεις, όπως σε κάθε νόμιμη στοιχηματική εταιρεία στην Ελλάδα.

*Iσχύουν όροι και προϋποθέσεις. Οι αποδόσεις ενδέχεται να αλλάξουν.

21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777, Παίξτε υπεύθυνα

Διαφήμιση

About the author

Ο αθλητισμός ήταν πάντα ένα μεγάλο κεφάλαιο στη ζωή του Νικόλαου Παπαδάκη. Από μικρός έπαιζε ποδόσφαιρο, ενώ αργότερα ανακάλυψε την αγάπη του και για το μπάσκετ. Πλέον παίζει και τένις στον ελεύθερο χρόνο του. Θεωρείται ειδικός στο στοίχημα, καθώς ασχολείται με αυτό από πολύ μικρή ηλικία. Γράφει άρθρα με θέμα το στοίχημα και όχι μόνο.