Γιουβέντους- Τσέλσι με ενισχυμένες αποδόσεις στην Sportingbet.gr

Η δεύτερη αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ έχει στο πρόγραμμα έναν πολύ σπουδαίο αγώνα. Σήμερα στο Τορίνο η Γιουβέντους θα φιλοξενήσει την πρωταθλήτρια Ευρώπης Τσέλσι, σε ένα ματς που υπόσχεται συγκινήσεις και ανατροπές. Αναμένεται να συγκεντρώσει μεγάλο ενδιαφέρον στους λάτρεις του στοιχήματος.

Εάν ψάχνεις μια στοιχηματική εταιρεία, η οποία σου προσφέρει ελκυστικές αποδόσεις, τις οποίες συνδυάζει και με πολλές επιλογές ειδικών στοιχημάτων, η Sportingbet εφαρμογή είναι σίγουρα η κατάλληλη επιλογή.

Juve Tselsi Sportingbet 21
© Sportingbet

Ο συγκεκριμένος αγώνας έχει πολλές επιλογές ειδικών στοιχημάτων με ενισχυμένες αποδόσεις και σίγουρα θα βρεις κάτι που θα σου ταιριάζει. Ένα πολύ καλό Build A Bet Price Boost απεικονίζεται ακριβώς από πάνω.

Ψάχνεται αγωνιστικά η Γιουβέντους

Η Γιουβέντους δεν έχει μπει καλά στην νέα σεζόν, καθώς στο πρωτάθλημα βρίσκεται ήδη δέκα βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Νάπολι. Επίσης δεν εντυπωσιάζει ιδιαίτερα με τις εμφανίσεις της. Δείχνει να δυσκολεύεται ακόμα και με θεωρητικά πιο αδύναμες ομάδες.

Αν και στους προηγούμενους αγώνες δείχνει μια βελτίωση, αυτό σίγουρα δεν αρκεί για να αντιμετωπίσει την πρωταθλήτρια Ευρώπης Τσέλσι, η οποία δείχνει να έχει εντυπωσιακή άμυνα. Σε δέκα από τα τελευταία 14 ματς στο Τσάμπιονς Λιγκ, η Τσέλσι κράτησε ανέπαφη την εστία της.

Η ομάδα του Τόμας Τούχελ μπήκε πολύ δυνατά στην νέα σεζόν και έδειξε ότι είναι έτοιμη να διεκδικήσει όλους τους τίτλους. Βέβαια στο προηγούμενο ματς έχασε εντός έδρας με 1-0 από την Μάντσεστερ Σίτι, με την εικόνα της να είναι κάκιστη. Πάει στο Τορίνο για να διεκδικήσει το τρίποντο και να μπει σε θέση ισχύος για την πρώτη θέση του ομίλου.

Πολλά ειδικά στοιχήματα στην Sportingbet.gr

Η Στοίχημα Εφαρμογή της Σπόρτινγβετ προσφέρει και άλλες ενισχυμένες αποδόσεις στον συγκεκριμένο αγώνα. Θα σταθούμε όμως στον στράικερ της Τσέλσι Λουκάκου, ο οποίος δείχνει να είναι σε εκπληκτική φόρμα και η Sportingbet.gr έχει ενισχυμένη απόδοση 4.25, για να σκοράρει το πρώτο γκολ της αναμέτρησης.

Να τονίσουμε ότι οι αποδόσεις ενδέχεται να αλλάξουν και ισχύουν όροι και προϋποθέσεις, όπως σε κάθε άλλη στοιχηματική εταιρεία στην Ελλάδα, η οποία έχει νόμιμη άδεια λειτουργίας.

About the author

Ο αθλητισμός ήταν πάντα ένα μεγάλο κεφάλαιο στη ζωή του Νικόλαου Παπαδάκη. Από μικρός έπαιζε ποδόσφαιρο, ενώ αργότερα ανακάλυψε την αγάπη του και για το μπάσκετ. Πλέον παίζει και τένις στον ελεύθερο χρόνο του. Θεωρείται ειδικός στο στοίχημα, καθώς ασχολείται με αυτό από πολύ μικρή ηλικία. Γράφει άρθρα με θέμα το στοίχημα και όχι μόνο.