Επιλογή 0% γκανιότα στην Pamestoixima.gr για ΟΣΦΠ και ΠΑΟΚ στην Ευρώπη

Απόψε ήρθε η ώρα των ελληνικών ομάδων να παίξουν ευρωπαϊκά ματς και Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ ρίχνονται στην μάχη. Οι “ερυθρόλευκοι” ταξιδεύουν στην Κωνσταντινούπολη για να αντιμετωπίσουν την Φενέρμπαχτσε και ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την Σλόβαν Μπρατισλάβας.

Η PameStoixima App προσφέρει στους συγκεκριμένους αγώνες πολύ καλές αποδόσεις στα εγγεγραμμένα μέλη της, αλλά και την επιλογή μηδενικής γκανιότας. Φυσικά μπορείς να ποντάρεις στους αγώνες και Live.

Fener Osfp Pamestoixima 21
© PameStoixima

Η επιλογή 0% γκανιότα ισχύει μόνο για την αγορά “Τελικό αποτέλεσμα” έως την έναρξη του αγώνα. Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

Για το 2 στα 2 οι ελληνικές ομάδες

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε με νίκη την φάση των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ μετά την νίκη με 2-1 κόντρα στην Αντβέρπ στο “Καραϊσκάκη”. Θέλει να μείνει στην κορυφή του ομίλου, όπου και βρίσκεται και να αποσπάσει θετικό αποτέλεσμα στην έδρα της Φενέρμπαχτσε.

Ο Ολυμπιακός ναι μεν θα στηριχθεί στην άμυνα του, όμως έχει στόχο και ένα γκολ. Στα επτά από τα τελευταία δέκα εκτός έδρας ματς στο Europa League βρίσκει δίχτυα, κάτι το οποίο δείχνει την ποιότητα της ελληνικής ομάδας και στην επίθεση. Οι “ερυθρόλευκοι” θέλουν να εκμεταλλευτούν και την απουσία του σταρ της τουρκικής ομάδας, Εζίλ, ο οποίος δεν προλαβαίνει μάλλον τον σημερινό αγώνα.

Paok Slovan Pamestoixima 21
© PameStoixima

Στον αγώνα του ΠΑΟΚ στην Θεσσαλονίκη η ελληνική ομάδα ξεκινάει ως το αδιαμφισβήτητο φαβορί. Βέβαια η ομάδα από την Μπρατισλάβα ξυπνάει άσχημες αναμνήσεις στον “Δικέφαλο του Βορρά”. Το 2019 ήρθε ο αποκλεισμός στα πλέι-οφ του Γιουρόπα Λιγκ από την ομάδα της Σλοβακίας και ο ΠΑΟΚ δεν θέλει να κάνει το ίδιο λάθος και να υποτιμήσει τον αντίπαλο.

Όλοι οι αγώνες στην Πάμε Στοίχημα

Η Stoixima App του ΟΠΑΠ προσφέρει φυσικά όλους τους αγώνες του Γιουρόπα Λιγκ, αλλά και του Κόνφερενς Λιγκ στο κουπόνι της. Εκεί θα βρεις και απίστευτα ελκυστικές αποδόσεις και πολλά ειδικά στοιχήματα.  Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις, όπως σε κάθε νόμιμη στοιχηματική εταιρεία στην Ελλάδα.

About the author

Ο αθλητισμός ήταν πάντα ένα μεγάλο κεφάλαιο στη ζωή του Νικόλαου Παπαδάκη. Από μικρός έπαιζε ποδόσφαιρο, ενώ αργότερα ανακάλυψε την αγάπη του και για το μπάσκετ. Πλέον παίζει και τένις στον ελεύθερο χρόνο του. Θεωρείται ειδικός στο στοίχημα, καθώς ασχολείται με αυτό από πολύ μικρή ηλικία. Γράφει άρθρα με θέμα το στοίχημα και όχι μόνο.