Ντέρμπι “αιωνίων” με επιλογή 0% γκανιότα στην Novibet

Πέμπτη αγωνιστική στην ελληνική Σούπερ Λιγκ και απόψε έχουμε το πολυαναμενόμενο ντέρμπι των “αιωνίων”. Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί τον Παναθηναϊκό στο γήπεδο “Καραϊσκάκη” και οι λάτρεις του στοιχήματος ετοιμάζονται για τα πονταρίσματα τους.

Η Novibet εφαρμογή σου προσφέρει ακόμα μεγαλύτερη ευελιξία, καθώς στον συγκεκριμένο αγώνα θα βρεις πλήθος ειδικών στοιχημάτων, αλλά και την επιλογή να ποντάρεις στον αγώνα με 0% γκανιότα και ανεβασμένες αποδόσεις. Ισχύουν βέβαια όροι και προϋποθέσεις.

Osip Pao 0 Gkaniota Novibet 21
© Novibet

Ο Ολυμπιακός ξεκινάει το ματς ως το αδιαμφισβήτητο φαβορί, όμως δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι πρόκειται πάντα για ένα ντέρμπι, όπου μετράει πολύ και το πάθος των ποδοσφαιριστών. Οι αποδόσεις είναι πολύ υψηλές στην Νοβιμπετ, ειδικά εάν γίνει το ποντάρισμα με μηδενική γκανιότα.

Με φόρα από την Ευρώπη ο Ολυμπιακός

Οι “ερυθρόλευκοι” επιστρέφουν στους αγώνες της ελληνικής Super League μετά από μια ονειρική ευρωπαϊκή βραδιά. Για τους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ κέρδισαν εκτός έδρας την Φενέρμπαχτσε με το εντυπωσιακό 3-0. Η ομάδα του Μαρτίνς θέλει να συνεχίσει αυτό το σερί των νικών σε Ελλάδα και Ευρώπη και δείχνει να είναι σε πολύ καλή κατάσταση.

Ο Ολυμπιακός μετράει πέντε σερί νίκες σε όλες τις διοργανώσεις και στα τελευταία παιχνίδια έχει βελτιώσει σημαντικά και την εικόνα του. Οι νέοι παίκτες, όπως ο Τικίνιο, δείχνουν να έχουν μπει στο κλίμα της ομάδας και αυτό δίνει ακόμα μεγαλύτερη ποιότητα στο ρόστερ του ΟΣΦΠ. Η ομάδα του Πειραιά είναι αήττητη κόντρα στον ΠΑΟ εντός έδρας στα τελευταία εννιά ματς.

Ο Παναθηναϊκός από την άλλη πλευρά ναι μεν προέρχεται από εντυπωσιακή εντός έδρας νίκη με 5-1 εναντίον του Βόλου, όμως δείχνει να δυσκολεύεται στα εκτός έδρας ματς. Οι “πράσινοι” έχασαν τους τελευταίους δυο εκτός έδρας αγώνες με 1-0 εναντίον του Άρη και στην Θεσσαλονίκη και στα Γιάννινα. Επίσης δεν θα μπορέσουν να αγωνιστούν οι Διούδης και Ιωαννίδης.

Αρκετά ειδικά στοιχήματα στην Novibet.gr

Η Στοίχημα App της Novibet.gr έχει στην πλατφόρμα της όλους τους αγώνες από τα κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης. Μπορείς να βρεις αρκετά ειδικά στοιχήματα σε κορυφαίες αποδόσεις. Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις, όπως σε κάθε νόμιμη στοιχηματική εταιρεία στην Ελλάδα.

About the author

Ο αθλητισμός ήταν πάντα ένα μεγάλο κεφάλαιο στη ζωή του Νικόλαου Παπαδάκη. Από μικρός έπαιζε ποδόσφαιρο, ενώ αργότερα ανακάλυψε την αγάπη του και για το μπάσκετ. Πλέον παίζει και τένις στον ελεύθερο χρόνο του. Θεωρείται ειδικός στο στοίχημα, καθώς ασχολείται με αυτό από πολύ μικρή ηλικία. Γράφει άρθρα με θέμα το στοίχημα και όχι μόνο.