Ιταλία- Ισπανία με επιλογή μηδενικής γκανιότας στην Stoiximan

Το εισιτήριο για τον τελικό του Nations League διεκδηκούν απόψε στο Μιλάνο Ιταλία και Ισπανία. Ο αγώνας είναι νοκ άουτ και σε περίπτωση ισοπαλίας θα ακολουθήσει παράταση και φυσικά εάν χρειαστεί, πέναλτι. Στην διαδικασία των πέναλτι απέκλεισε η Ιταλία την Ισπανία και στον ημιτελικό του Euro λίγους μήνες πριν.

Η Stoiximan App προσφέρει στα εγγεγραμμένα μέλη της στον συγκεκριμένο αγώνα πολύ ανταγωνιστικές αποδόσεις, τόσο πριν την έναρξη του αγώνα, όσο και κατά την εξέλιξη του αγώνα. Επίσης έχεις την επιλογή της μηδενικής γκανιότας. Η Stoiximan.gr διαθέτει άλλωστε και από τις καλύτερες εφαρμογές για κινητό και tablet, ώστε να μπορείς να ποντάρεις από οπουδήποτε.

Italia Ispania Stoiximan 21
© Stoiximan

Ο συγκεκριμένος αγώνας είναι πραγματικό ντέρμπι με τις αποδόσεις να είναι αρκετά ανεβασμένες. Φαβορί θεωρείται η πρωταθλήτρια Ευρώπης Ιταλία, με την Ισπανία να αποτελεί όμως πάντα μια επικίνδυνη ομάδα.

Επιστροφή Ντοναρούμα στο Μιλάνο

Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο Μιλάνο και αναμένεται να υπάρξουν αποδοκιμασίες στο πρόσωπο του Ντοναρούμα, ο οποίος αποχώρησε από την Μίλαν για λογαριασμό της Παρί Σεν Ζερμέν. Το γεγονός ότι κατέκτησε το Euro με την Ιταλία πριν μερικούς μήνες δεν φαίνεται να είναι αρκετό για τους οπαδούς της Μίλαν.

Η ομάδα του Μαντσίνι πάντως έχει στόχο να κατακτήσει τον δεύτερο τίτλο μέσα στο 2021, μετά τον τίτλο στο φετινό Euro. Επέστρεψε στις νίκες στα προκριματικά του Μουντιάλ στο Κατάρ το 2022, έπειτα από τέσσερις ισοπαλίες. Στην σημερινή προσπάθεια δεν θα μπορέσει να βοηθήσει ο βασικός επιθετικός Τσίρο Ιμόμπιλε, καθώς τέθηκε νοκ-άουτ.

Απουσίες θα έχει και η Εθνική ομάδα της Ισπανίας, με οκτώ παίκτες να μην είναι στην διάθεση του Λουίς Ενρίκε. Πάντως ο ομοσπονδιακός τεχνικός τόνισε ότι κατεβαίνουν στον αγώνα για την νίκη και για την πρόκριση στον τελικό του Nations League.

Πλήθος ειδικών στοιχημάτων στην  Stoiximan.gr

Η Stoixima Εφαρμογή της Stoiximan προσφέρει σε όλα τα εγγεγραμμένα μέλη καλές αποδόσεις και στα υπόλοιπα ματς του. Εννοείται πως στο κουπόνι θα βρεις και αγώνες άλλων κορυφαίων αθλημάτων. Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις, όπως σε όλες τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρείες στην Ελλάδα.

About the author

Ο αθλητισμός ήταν πάντα ένα μεγάλο κεφάλαιο στη ζωή του Νικόλαου Παπαδάκη. Από μικρός έπαιζε ποδόσφαιρο, ενώ αργότερα ανακάλυψε την αγάπη του και για το μπάσκετ. Πλέον παίζει και τένις στον ελεύθερο χρόνο του. Θεωρείται ειδικός στο στοίχημα, καθώς ασχολείται με αυτό από πολύ μικρή ηλικία. Γράφει άρθρα με θέμα το στοίχημα και όχι μόνο.