Ίντερ- Λίβερπουλ με Βwin Free Bet* και ενισχυμένες αποδόσεις*

Το Τσάμπιονς Λιγκ έχει απόψε δυο σπουδαίες αναμετρήσεις για την φάση των “16”. Στο ένα ματς η Σάλτσπουργκ φιλοξενεί στην Αυστρία την Μπάγερν Μονάχου. Σίγουρα όμως τα βλέμματα των περισσότερων θα είναι στραμμένα στον αγώνα της Ίντερ με την Λίβερπουλ.

Στην ανανεωμένη Βwin App τα εγγεγραμμένα μέλη έχουν την δυνατότητα να ποντάρουν στο ματς με απίστευτη ευελιξία.. Η στοιχηματική εταιρεία προσφέρει επιλεγμένες ενισχυμένες αποδόσεις* και ταχύτατο Live Betting*.

tsampions ligk free bet bwin 2022
© Bwin

Στην bwin.gr θα βρεις ελκυστικά Price Boost* για τον συγκεκριμένο αγώνα. Για παράδειγμα η αγορά “Νίκη Ίντερ και over 2.5 γκολ στο ματς” έχει απόδοση 5.50. Η αγορά “Νίκη Λίβερπουλ και γκολ και οι δυο ομάδες” έχει απόδοση 3.90.

“Καλπάζει” η Λίβερπουλ- “Ζεστός” ο Τζέκο

Να τονίσουμε για ακόμα μια φορά, ότι δεν ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ. Πολλοί παίκτες του στοιχήματος θα το λάβουν φυσικά υπόψιν, καθώς πλέον αλλάζουν και οι προσεγγίσεις των προπονητών πριν από κάθε ματς. Φυσικά η Λίβερπουλ του Κλοπ παίζει πάντα επιθετικό ποδόσφαιρο και παίζει για την νίκη.

Αυτό αποδεικνύεται και από το γεγονός ότι προέρχεται από έξι διαδοχικές νίκες σε όλες τις διοργανώσεις. Η τελευταία ήταν στην εκτός έδρας επικράτηση εναντίον της Μπέρνι, όπου δεν εντυπωσίασε με την εμφάνιση της. Βέβαια πολλοί παίκτες θα είχαν στο μυαλό τους την σημερινή αναμέτρηση στο Μιλάνο, εναντίον της Ίντερ.

Η Ίντερ προέρχεται από εκτός έδρας ισοπαλία με την Νάπολι. Το γκολ για τους Μιλανέζους το πέτυχε ο Έντιν Τζέκο. Ο Βόσνιος επιθετικός θα είναι και η μεγάλη ελπίδα των Ιταλών απόψε. Πέτυχε γκολ εναντίον της Λίβερπουλ και τις τρεις τελευταίες φορές που τέθηκε αντιμέτωπος με την ομάδα του Κλοπ.

Free Bet* στην bwin.gr

Η Stoixima Εφαρμογή της Bwin προσφέρει απόψε στα εγγεγραμμένα μέλη πλήθος ειδικών αγορών* και πολύ καλό Live Betting*. Επίσης μπορείς να βρεις ένα 20 € Free Bet* για τον αγώνα Ίντερ- Λίβερπουλ.

*Iσχύουν όροι και προϋποθέσεις. Οι αποδόσεις ενδέχεται να αλλάξουν.

21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή στήριξης ΚΕΘΕΑ: 1114, Παίξτε υπεύθυνα

About the author

Ο αθλητισμός ήταν πάντα ένα μεγάλο κεφάλαιο στη ζωή του Νικόλαου Παπαδάκη. Από μικρός έπαιζε ποδόσφαιρο, ενώ αργότερα ανακάλυψε την αγάπη του και για το μπάσκετ. Πλέον παίζει και τένις στον ελεύθερο χρόνο του. Θεωρείται ειδικός στο στοίχημα, καθώς ασχολείται με αυτό από πολύ μικρή ηλικία. Γράφει άρθρα με θέμα το στοίχημα και όχι μόνο.