Σπόρτινγκ Λισαβόνας- Μάντσεστερ Σίτι με ενισχυμένες αποδόσεις* Vistabet

Ξεκινάει επιτέλους η φάση των “16” του Τσάμπιονς Λιγκ. Οι αγώνες νοκ-άουτ υπόσχονται μεγάλα ματς και τρομερές συγκινήσεις. Επίσης προσφέρουν πολλές ευκαιρίες για στοίχημα αποδόσεις στους λάτρεις του στοιχήματος. Ειδικά στον αγώνα Σπόρτινγκ Λισαβόνας- Μάντσεστερ Σίτι ανακαλύψαμε πολύ καλά Vistabet Price Boost*.

Η Vistabet εφαρμογή προσφέρει στα μέλη της αμέτρητες ειδικές αγορές*, αλλά και πολύ καλές αποδόσεις*. Επίσης πολύ καλό Live Betting* με ταχύτατο Cash Out* και επιλεγμένες ενισχυμένες αποδόσεις*.

sportingk lisabonas mantsester siti vistabet 2022
© Vistabet

Η Vistabet Greece προσφέρει πραγματικά πολύ ελκυστικά Price Boost*. Πέρα από την ενισχυμένη απόδοση* της άνω εικόνας, θα βρεις επίσης σε απόδοση 2.90 την αγορά “Η Μάντσεστερ Σίτι θα κερδίσει και τα 2 ημίχρονα”.

Δεν ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ

Από φέτος υπάρχει μια αλλαγή στην φάση νοκ-άουτ των αγώνων Champions League. Παύει να ισχύει ο κανονισμός των εκτός έδρας γκολ. Αυτό φυσικά αλλάζει και τον τρόπο προσέγγισης στο ματς για πολλές ομάδες. Χαρακτηριστικό παράδειγμα η τελευταία αναμέτρηση των δυο ομάδων σε φάση νοκ-άουτ στην Ευρώπη.

Το 2012 για την φάση των “16” του Γιουρόπα Λιγκ η Σπόρτινγκ Λισαβόνας προκρίθηκε εις βάρος της Σίτι χάρη στο εκτός έδρας γκολ. 2-3 ήττα στο Μάντσεστερ και 1-0 νίκη στην Λισαβόνα. Φυσικά από τότε οι δυναμικές των ομάδων έχουν αλλάξει κατά πολύ, με την Σίτι να είναι πλέον ένα από τα μεγάλα φαβορί για την κατάκτηση της κούπας.

Πάντως η ομάδα του Πεπ Γκουαρτνιόλα έχει κερδίσει μόλις ένα από τα έξι ευρωπαϊκά ματς επί πορτογαλικού εδάφους. Αν νικήσει όμως απόψε θα γίνει η πρώτη ομάδα με πέντε διαδοχικές εκτός έδρας νίκες στο Τσάμπιονς Λιγκ. Έρχεται με φόρα από εκτός έδρας νίκη με 4-0 επί της Νόριτς. Η Σπόρτινγκ προέρχεται από εκτός έδρας ισοπαλία με 2-2 εναντίον της Πόρτο.

Vistabet Price Boost* και στο Παρί- Ρεάλ

Η Stoixima εφαρμογή της Vistabet προσφέρει στα εγγεγραμμένα μέλη της απίστευτα πολλές επιλογές στο στοίχημα ποδόσφαιρο. Θα βρεις και ενισχυμένες αποδόσεις* στον αγώνα Παρί Σεν Ζερμέν- Ρεάλ Μαδρίτης. Μπες στην σελίδα της Vistabet.gr και ανακάλυψε τις ελκυστικές αποδόσεις.

*Iσχύουν όροι και προϋποθέσεις. Οι αποδόσεις ενδέχεται να αλλάξουν.

21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή στήριξης ΚΕΘΕΑ: 1114, Παίξτε υπεύθυνα

About the author

Ο αθλητισμός ήταν πάντα ένα μεγάλο κεφάλαιο στη ζωή του Νικόλαου Παπαδάκη. Από μικρός έπαιζε ποδόσφαιρο, ενώ αργότερα ανακάλυψε την αγάπη του και για το μπάσκετ. Πλέον παίζει και τένις στον ελεύθερο χρόνο του. Θεωρείται ειδικός στο στοίχημα, καθώς ασχολείται με αυτό από πολύ μικρή ηλικία. Γράφει άρθρα με θέμα το στοίχημα και όχι μόνο.