Betshop Live Streaming* στον αγώνα Μαγιόρκα- Αθλέτικ Μπιλμπάο

Αγώνας ισπανικής Λα Λίγκα απόψε. Η Μαγιόρκα φιλοξενεί την Αθλέτικ Μπιλμπάο, σε έναν αγώνα όπου οι γηπεδούχοι θέλουν πόντους για να αποφύγουν τον υποβιβασμό. Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι θέλουν να προλάβουν το “τρένο” που οδηγεί στην Ευρώπη.

Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 10 το βράδυ και σίγουρα υπάρχουν πολλές ευκαιρίες στο στοίχημα, ειδικά στις ειδικές αγορές. Η Betshop App προσφέρει στα μέλη της την επιλογή 0% γκανιότα* για τον συγκεκριμένο αγώνα και πάρα πολλές ειδικές αγορές.

magiorka mpilmpao betshop 2022
© Betshop

Οι αποδόσεις είναι πολύ ελκυστικές, ενώ θα βρεις και πλήθος ειδικών αγορών. H 0% γκανιότα* ισχύει για αγορά 1Χ2 πριν την έναρξη του αγώνα.

Η πρόσφατη παράδοση “δείχνει” Μπιλμπάο

Η Μαγιόρκα μάχεται εναντίον του υποβιβασμού. Βρίσκεται μόλις τρεις βαθμοί μακριά από θέση που οδηγεί στην δεύτερη κατηγορία της Ισπανίας και πρέπει οπωσδήποτε να κερδίσει κάποιο από τα επόμενα ματς, εάν δεν θέλει να μπει σε μπελάδες. Την προηγούμενη αγωνιστική πήρε πολύ σημαντικό τρίποντο. Κέρδισε την Κάντιθ με 2-1 εντός έδρας. Με την νίκη αυτή απομακρύνθηκε ακόμα πιο πολύ από την προτελευταία Κάντιθ.

Η Αθλέτικ Μπιλμπάο προέρχεται από ισοπαλία 1-1 εντός έδρας εναντίον της Βαλένθια. Βέβαια ο αγώνας δεν ήταν για το πρωτάθλημα, αλλά για το κύπελλο. Η Μπιλμπάο βρίσκεται στην όγδοη θέση, αλλά με νίκη απόψε θα πλησιάσει στο -1 από τις ευρωπαϊκές θέσεις.

Στις προηγούμενες εννιά μεταξύ τους αναμετρήσεις η Μπιλμπάο δεν έχει ηττηθεί από την Μαγιόρκα. Για τους λάτρεις της στατιστικής, τα οκτώ από τα προηγούμενα δέκα μεταξύ τους παιχνίδια, ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης, έληξαν με Under 2.5 γκολ.

Betshop Live Streaming* στον αγώνα

Η Stoixima App της Betshop έχει στην πλατφόρμα της πολύ ανταγωνιστικές αποδόσεις* και πλήθος ειδικών αγορών*. Επίσης τα μέλη της στοιχηματικής εταιρείας έχουν την δυνατότητα Live Streaming* στον συγκεκριμένο αγώνα. Η ποιότητα της εικόνας στην Betshop Greece είναι πάρα πολύ καλή.

*Iσχύουν όροι και προϋποθέσεις. Οι αποδόσεις ενδέχεται να αλλάξουν.

21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή στήριξης ΚΕΘΕΑ: 1114, Παίξτε υπεύθυνα

About the author

Ο αθλητισμός ήταν πάντα ένα μεγάλο κεφάλαιο στη ζωή του Νικόλαου Παπαδάκη. Από μικρός έπαιζε ποδόσφαιρο, ενώ αργότερα ανακάλυψε την αγάπη του και για το μπάσκετ. Πλέον παίζει και τένις στον ελεύθερο χρόνο του. Θεωρείται ειδικός στο στοίχημα, καθώς ασχολείται με αυτό από πολύ μικρή ηλικία. Γράφει άρθρα με θέμα το στοίχημα και όχι μόνο.