Βιγιαρεάλ- Ρεάλ Μαδρίτης με Stoiximan 0% γκανιότα*

Σήμερα η ισπανική Λα Λίγκα έχει στο πρόγραμμα της ένα απίστευτα ενδιαφέρον ματς. Η Βιγιαρεάλ υποδέχεται την πρωτοπόρο Ρεάλ Μαδρίτης και ο αγώνας έχει μεγάλη σημασία για την βαθμολογία. Η Ρεάλ θέλει να κρατήσει οπωσδήποτε την απόσταση από την δεύτερη Σεβίλλη.

Η Stoiximan εφαρμογή προσφέρει τον συγκεκριμένο αγώνα σε πολύ ελκυστικές αποδόσεις, καλό Live Betting* και ταχύτατο Cash Out*. Επίσης θα βρεις πλήθος ειδικών αγορών, αλλά και την επιλογή Live Streaming*. Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

bigiareal real madritis stoiximan 2022
© Stoiximan

Ο αγώνας προσφέρεται επίσης με Stoiximan 0% γκανιότα*, όπου τα εγγεγραμμένα μέλη απολαμβάνουν ακόμα πιο ανεβασμένες αποδόσεις. Η προσφορά* της μηδενικής γκανιότας ισχύει για την αγορά “Νικητής αγώνα” μέχρι την έναρξη του αγώνα.

Από τεράστια νίκη προέρχεται η Βιγιαρεάλ

Η Βιγιαρεάλ έχει στόχο την έξοδο στην Ευρώπη. Βρίσκεται στην έκτη θέση, η οποία οδηγεί στα προκριματικά του Κόνφερενς Λιγκ, αλλά η κάτοχος του Γιουρόπα Λιγκ θέλει φυσικά το κάτι παραπάνω.Την προηγούμενη αγωνιστική έκανε μεγάλη εκτός έδρας νίκη. Κέρδισε με 2-0 εκτός έδρας την Μπέτις, η οποία βρίσκεται στη τρίτη θέση.

Η Βιγιαρεάλ είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Στα προηγούμενα πέντε ματς, έχει τρεις νίκες και μια ισοπαλία. Στον πρώτο γύρο στην Μαδρίτη απέσπασε λευκή ισοπαλία από την Ρεάλ, αλλά συνήθως οι μεταξύ τους αγώνες έχουν γκολ. Σε οκτώ από τα δέκα προηγούμενα μεταξύ τους ματς , σκόραραν και οι δυο ομάδες. Αγνοεί πάντως την νίκη κόντρα στην Ρεάλ, στα προηγούμενα οκτώ παιχνίδια.

Η Ρεάλ Μαδρίτης θέλει να διατηρήσει την διαφορά των 6 βαθμών από την δεύτερη Σεβίλλη. Βρίσκεται στο +3 με έναν αγώνα λιγότερο και με ήττα απόψε, η Σεβίλλη θα πλησιάσει πλέον σε απόσταση αναπνοής από την “Βασίλισσα”. Η ομάδα του Αντσελότι θα πρέπει να συγκεντρωθεί στο αποψινό ματς, καθώς πολλοί παίκτες ίσως έχουν στο μυαλό τους τον αγώνα της Τρίτης εναντίον της Παρί Σεν Ζερμέν.

Stoiximan Live Streaming* στον αγώνα

Η Stoixima App της Στοιχιμαν προσφέρει στα μέλη της την δυνατότητα να παρακολουθήσει ζωντανά τον αγώνα του με το Stoiximan Live Streaming*. Πολύ καλή επιλογή, καθώς η ποιότητα της εικόνας είναι πάρα πολύ καλή στην Στοιχιμαν.

*Iσχύουν όροι και προϋποθέσεις. Οι αποδόσεις ενδέχεται να αλλάξουν.

21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή στήριξης ΚΕΘΕΑ: 1114, Παίξτε υπεύθυνα

About the author

Ο αθλητισμός ήταν πάντα ένα μεγάλο κεφάλαιο στη ζωή του Νικόλαου Παπαδάκη. Από μικρός έπαιζε ποδόσφαιρο, ενώ αργότερα ανακάλυψε την αγάπη του και για το μπάσκετ. Πλέον παίζει και τένις στον ελεύθερο χρόνο του. Θεωρείται ειδικός στο στοίχημα, καθώς ασχολείται με αυτό από πολύ μικρή ηλικία. Γράφει άρθρα με θέμα το στοίχημα και όχι μόνο.