Αταλάντα- Φιορεντίνα με 0% γκανιότα* στην Winmasters

Προημιτελική φάση του κυπέλλου Ιταλίας. Ενώ έχουμε μάθει ήδη το ζευγάρι του πρώτου ημιτελικού, το οποίο είναι Ίντερ- Μίλαν, απόψε θα μάθουμε και τον δεύτερο. Ο νικητής του αγώνα Αταλάντα- Φιορεντίνα θα αντιμετωπίσει τον νικητή του Γιουβέντους- Σασουόλο.

Η Winmasters App προσφέρει για τον αγώνα Αταλάντα- Φιορεντίνα ανταγωνιστικές αποδόσεις* και πολλά ειδικά στοιχήματα*. Επίσης, τα εγγεγραμμένα μέλη της εταιρείας έχουν την δυνατότητα να παίξουν τον αγώνα με 0% γκανιότα* και ακόμα πιο ανεβασμένες αποδόσεις. Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

atalanta fiorentina winmasters 2022
© Winmasters

Φαβορί στον αποψινό αγώνα, ο οποίος θα ξεκινήσει στις 19:00, είναι φυσικά η γηπεδούχος Αταλάντα. Η Φιορεντίνα όμως παραμένει πάντα επικίνδυνη, ακόμα και αν έχει χάσει τον καλύτερο επιθετικό της, τον Βλάχοβιτς, ο οποίος πήγε στην Γιουβέντους.

Προέρχονται από ήττα οι ομάδες

Οι δυο ομάδες θα παλέψουν απόψε για το εισιτήριο του ημιτελικού. Η Αταλάντα θεωρείται φαβορί από τις στοιχηματικές εταιρείες στην Ελλάδα. Στο πρωτάθλημα πάντως έχασε εντός έδρας από την Φιορεντίνα φέτος με 1-2. Να τονίσουμε ότι ο αποψινός αγώνας είναι νοκ-άουτ και σε περίπτωση ισοπαλίας ακολουθεί παράταση και αν χρειαστεί, πέναλτι.

Και οι δυο ομάδες έχουν να αντιμετωπίσουν την απώλεια επιθετικών τους. Για την Φιορεντίνα ο Βλάχοβιτς πήρε χειμερινή μεταγραφή στην Γιουβέντους. Αποκτήθηκε βέβαια ο Πιόντεκ, όμως σίγουρα χρειάζεται χρόνο προσαρμογής. Η Αταλάντα δεν θα έχει στη διάθεση της τον Ζαπάτα, ο οποίος τραυματίστηκε και θα απουσιάσει για πάνω από τρεις μήνες.

Οι ομάδες προέρχονται από εντός έδρας ήττες στο πρωτάθλημα. Η Αταλάντα έχασε με 1-2 κόντρα στην Κάλιαρι και η Φιορεντίνα ηττήθηκε με 0-3 από την Λάτσιο. Η Λάτσιο χθες αποκλείστηκε από το κύπελλο, έπειτα από ήττα 4-0 από την Μίλαν.

Ανεβασμένες Winmasters αποδόσεις και στο ματς της Γιουβέντους

Η Stoixima εφαρμογή της Winmasters προσφέρει εκτός από τον πρώτο αγώνα του προημιτελικού κυπέλλου Ιταλίας σήμερα και τον δεύτερο με πολύ καλές αποδόσεις*. Ανακάλυψε και μόνος σου το πλήθος αγορών* στο Γιουβέντους- Σασουόλο.

*Iσχύουν όροι και προϋποθέσεις. Οι αποδόσεις ενδέχεται να αλλάξουν.

21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή στήριξης ΚΕΘΕΑ: 1114, Παίξτε υπεύθυνα

About the author

Ο αθλητισμός ήταν πάντα ένα μεγάλο κεφάλαιο στη ζωή του Νικόλαου Παπαδάκη. Από μικρός έπαιζε ποδόσφαιρο, ενώ αργότερα ανακάλυψε την αγάπη του και για το μπάσκετ. Πλέον παίζει και τένις στον ελεύθερο χρόνο του. Θεωρείται ειδικός στο στοίχημα, καθώς ασχολείται με αυτό από πολύ μικρή ηλικία. Γράφει άρθρα με θέμα το στοίχημα και όχι μόνο.