ΑΕΚ- ΠΑΟΚ στο κύπελλο με 25 ευρώ Free Bet* στην Novibet.gr

Απόψε στις 20:00 έχουμε ντέρμπι “Δικεφάλων” με τον νικητή του ματς να προκρίνεται στα ημιτελικά του κυπέλλου Ελλάδας. ΑΕΚ και ΠΑΟΚ θα αναμετρηθούν στο γήπεδο “ΟΑΚΑ”. ΤΟ πρώτο ματς στην Θεσσαλονίκη έληξε 0-0. Να τονίσουμε ότι ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ.

Η Novibet App προσφέρει πληθώρα ειδικών αγορών*, ελκυστικές αποδόσεις*, ενώ έχει προχωρήσει ένα βήμα παραπέρα και προσφέρει στα μέλη της απόψε ένα Free Bet* αξίας έως και 25 ευρώ. Φυσικά ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

aek paok free bet novibet 2022
© Novibet

Η συγκεκριμένη προσφορά να τονίσουμε ότι ισχύει εάν παίξεις ένα μονό δελτίο. Με μονό δελτίο αξίας 10 έως 24,99 € κερδίζεις 5 € Free Bet. Με μονό δελτίο αξίας 25 έως 49,99 € κερδίζεις 10 € Free Bet. Με μονό δελτίο αξίας 50 € και πάνω κερδίζεις 25 € Free Bet. Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

Η ΑΕΚ “ψάχνει” γκολ και νίκη απέναντι στον ΠΑΟΚ

Η λευκή ισοπαλία στο πρώτο σκέλος του προημιτελικού στην “Τούμπα” είναι ένα αρκετά επικίνδυνο αποτέλεσμα για την ΑΕΚ. Μπορεί να κατάφερε να μην ηττηθεί εκτός έδρας, όμως θα πρέπει να σκοράρει για να προκριθεί. Οποιαδήποτε ισοπαλία εκτός από 0-0 σημαίνει αποκλεισμός για τους “κιτρινόμαυρους”.

Η ομάδα του Αργύρη Γιαννίκη δεν κατάφερε να κερδίσει ούτε στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος τον ΠΑΟΚ. Ηττήθηκε στην Θεσσαλονίκη με 2-0. Στα προηγούμενα δυο παιχνίδια δηλαδή δεν κατάφερε να βρει δίχτυα ενάντιον του ΠΑΟΚ. Επίσης, μετράει μόλις μια νίκη εναντίον του “Δικέφαλου του Βορρά” στα τελευταία δεκαπέντε μεταξύ τους παιχνίδια.

Ο ΠΑΟΚ έρχεται με ανεβασμένη ψυχολογία στην Αθήνα. Προέρχεται από μεγάλη ανατροπή εναντίον του Παναιηναϊκού. Βρέθηκε να χάνει με 0-1, όμως με γκολ του Ίνγκασον και ένα εκπληκτικό σουτ του Σάστρε, κατάφερε και γύρισε το ματς. Δεν θα έχει σημαντικές ελλείψεις ο Ραζβάν Λουτσέσκου. Για την ΑΕΚ θα απουσιάσει σίγουρα ο τραυματίας Μάνταλος και ο τιμωρημένος Μοχαμάντι.

Novibet Live Streaming* στο Μίλαν- Λάτσιο

Η Στοίχημα App της Novibet προσφέρει επίσης πολλά ματς σε ζωντανή μετάδοση. Ένας από αυτούς τους αγώνες είναι ο προημιτελικός του κυπέλλου Ιταλίας Μίλαν- Λάτσιο. Μπορείς να το δεις με Novibet Live Streaming* σε πολύ καλή ποιότητα.

*Iσχύουν όροι και προϋποθέσεις. Οι αποδόσεις ενδέχεται να αλλάξουν.

21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή στήριξης ΚΕΘΕΑ: 1114, Παίξτε υπεύθυνα

About the author

Ο αθλητισμός ήταν πάντα ένα μεγάλο κεφάλαιο στη ζωή του Νικόλαου Παπαδάκη. Από μικρός έπαιζε ποδόσφαιρο, ενώ αργότερα ανακάλυψε την αγάπη του και για το μπάσκετ. Πλέον παίζει και τένις στον ελεύθερο χρόνο του. Θεωρείται ειδικός στο στοίχημα, καθώς ασχολείται με αυτό από πολύ μικρή ηλικία. Γράφει άρθρα με θέμα το στοίχημα και όχι μόνο.