Pamestoixima Live Streaming* και 0% γκανιότα* στο Ίντερ- Ρόμα

Προημιτελική φάση του κυπέλλου Ιταλίας απόψε με την Ίντερ να υποδέχεται την Ρόμα. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο Μιλάνο και είναι νοκ-άουτ, οπότε σε περίπτωση ισοπαλίας ακολουθεί παράταση και αν χρειαστεί πέναλτι. Ο νικητής του αγώνα θα αντιμετωπίσει στον ημιτελικό τον νικητή του αγώνα Μίλαν- Λάτσιο.

Η PameStoixima App προσφέρει στον συγκεκριμένο αγώνα πολύ καλές αποδόσεις και την επιλογή 0% γκανιότα* στα εγγεγραμμένα μέλη της. Επίσης θα βρεις πλήθος από ειδικές αγορές*, καλό Live Betting* και ταχύτατο Cash Out*.

inter roma pamestoixima 2022

©PameStoixima

H επιλογή 0% γκανιότα* ισχύει για την αγορά “Τελικό αποτέλεσμα” έως την έναρξη του αγώνα. Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις, όπως σε κάθε νόμιμη στοιχηματική εταιρεία στην Ελλάδα.

Μεγάλες ευκαιρίες στους σκόρερ και στα γκολ

Ο αγώνας σήμερα κρύβει αρκετές ευκαιρίες με ενισχυμένες στοίχημα αποδόσεις*. Τα τελευταία τέσσερα μεταξύ τους ματς έληξαν Over 2.5 και αυτό δείχνει μια τάση στα γκολ, όταν οι ομάδες βρίσκονται αντιμέτωπες.  Το Over 2.5 απόψε είναι σε απόδοση 1.65, η οποία βέβαια μπορεί να αλλάξει κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Η Πάμε Στοίχημα έχει επιπλέον ενισχυμένες αποδόσεις* και σε σκόρερ για τον αποψινό αγώνα. Να σκοράρει ο Νικόλο Μπαρέλα έχει ενισχυμένη απόδοση* 5.25, αντί 4.75. Επίσης ο στράικερ της Ρόμα Τάμι Άμπραχαμ έχει ενισχυμένη απόδοση* 3.50, αντί για 3.25, το οποίο είναι πολύ ελκυστικό, αν σκεφτεί κανείς ότι αποτελεί την “αιχμή του δόρατος” στην ομάδα του.

Οι ομάδες προέρχονται από αγώνες στο πρωτάθλημα, όπου δεν κατάφεραν να πάρουν το τρίποντο. Η Ίντερ μετά από οκτώ αήττητα ματς έχασε στο ντέρμπι του Μιλάνου από την Μίλαν με 1-2. Η Ρόμα έφερε λευκή ισοπαλία εντός έδρας με την προτελευταία στην βαθμολογία Τζένοα.

Pamestoixima Live Streaming* στον αγώνα

Η Stoixima App του ΟΠΑΠ έχει ανανεωθεί πρόσφατα και μπορείς να παίξεις εύκολα και γρήγορα από οπουδήποτε. Τον συγκεκριμένο αγώνα μάλιστα έχεις την ευκαιρία να τον παρακολουθήσεις ζωντανά από την Pamestoixima.gr, αλλά και από την εφαρμογή της Πάμε Στοίχημα.

*Iσχύουν όροι και προϋποθέσεις. Οι αποδόσεις ενδέχεται να αλλάξουν.

21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή στήριξης ΚΕΘΕΑ: 1114, Παίξτε υπεύθυνα

About the author

Ο αθλητισμός ήταν πάντα ένα μεγάλο κεφάλαιο στη ζωή του Νικόλαου Παπαδάκη. Από μικρός έπαιζε ποδόσφαιρο, ενώ αργότερα ανακάλυψε την αγάπη του και για το μπάσκετ. Πλέον παίζει και τένις στον ελεύθερο χρόνο του. Θεωρείται ειδικός στο στοίχημα, καθώς ασχολείται με αυτό από πολύ μικρή ηλικία. Γράφει άρθρα με θέμα το στοίχημα και όχι μόνο.