ΠAOK- Παναθηναϊκός με Bwin ενισχυμένη απόδοση* και Free Bet*

21η αγωνιστική στην ελληνική Σούπερ Λιγκ και ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στην “Τούμπα”. Και οι δυο ομάδες θέλουν φυσικά οπωσδήποτε την νίκη, έχοντας διαφορετικούς στόχους. Ο ΠΑΟΚ θέλει να κρατήσει την διαφορά από τον πρωτοπόρο ΟΣΦΠ, ενώ ο ΠΑΟ θέλει να μείνει στην εξάδα.

Στην ανανεωμένη εφαρμογή Βwin τα εγγεγραμμένα μέλη έχουν την δυνατότητα να ποντάρουν στο ματς με απίστευτη ευελιξία.. Η στοιχηματική εταιρεία προσφέρει επιλεγμένες ενισχυμένες αποδόσεις* και ταχύτατο Live Betting*.

paok pao free bet bwin 2022
© Bwin

Στην bwin.gr θα βρεις ένα πολύ ελκυστικό Price Boost* για τον συγκεκριμένο αγώνα. Εάν ποντάρεις να κερδίσει ο ΠΑΟΚ και τα δυο ημίχρονα, θα βρεις ενισχυμένη απόδοση* 6.00.

Οι παράγοντες “Τούμπα” και Λουτσέσκου

Ο ΠΑΟΚ δείχνει να έχει βρει την καλή του κατάσταση και πλέον τρέχει να προλάβει τον Ολυμπιακό στην κούρσα του τίτλου. Στα προηγούμενα έντεκα ματς ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης δεν έχει δεχθεί ήττα, ενώ σε επτά από αυτά κατάφερε να κρατήσει ανέπαφη την εστία του.

Ο παράγοντας “Τούμπα” είναι ακόμα ένα σημείο στο οποίο θα πρέπει να αναφερθούμε. Στα τελευταία επτά ματς στην “Τούμπα”, ο “Δικέφαλος του Βορρά” είναι αήττητος κόντρα στον ΠΑΟ. Ο προπονητής Ραζβάν Λουτσέσκου μάλιστα μετράει οκτώ σερί νίκες κόντρα στον Παναθηναϊκό. Στις έξι από αυτές η ομάδα του κράτησε το μηδέν στην άμυνα.

Ο Παναθηναϊκός από την άλλη θα πρέπει να σταθεροποιήσει τις εμφανίσεις του.Βρίσκεται στην έκτη θέση, μόλις έναν βαθμό μπροστά από τον Άρη, ο οποίος όμως ξεκίνησε το πρωτάθλημα με τιμωρία και αφαίρεση έξι βαθμών. Δεν θέλει να μείνει εκτός εξάδας και πλέι-οφ και θα παίξει για ένα θετικό αποτέλεσμα απόψε.

Free Bet* στην bwin.gr

Η Stoixima App της Bwin προσφέρει απόψε στα εγγεγραμμένα μέλη πλήθος ειδικών αγορών* και πολύ καλό Live Betting*. Επίσης μπορείς να βρεις ένα 20 € Free Bet* για τον αγώνα του ΠΑΟ εναντίον του Παναθηναϊκού.

*Iσχύουν όροι και προϋποθέσεις. Οι αποδόσεις ενδέχεται να αλλάξουν.

21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή στήριξης ΚΕΘΕΑ: 1114, Παίξτε υπεύθυνα

About the author

Ο αθλητισμός ήταν πάντα ένα μεγάλο κεφάλαιο στη ζωή του Νικόλαου Παπαδάκη. Από μικρός έπαιζε ποδόσφαιρο, ενώ αργότερα ανακάλυψε την αγάπη του και για το μπάσκετ. Πλέον παίζει και τένις στον ελεύθερο χρόνο του. Θεωρείται ειδικός στο στοίχημα, καθώς ασχολείται με αυτό από πολύ μικρή ηλικία. Γράφει άρθρα με θέμα το στοίχημα και όχι μόνο.