Μπάγερν- Λειψία με ελκυστικές αποδόσεις* Vistabet

Το πρωτάθλημα της Γερμανίας συνεχίζεται και απόψε το κουπόνι του στοιχήματος έχει ένα σπουδαίο ματς. Η Μπάγερν φιλοξενεί την αναγεννημένη Λειψία, σε ένα ματς το οποίο υπόσχεται επιθετικό ποδόσφαιρο. Πολλές ευκαιρίες στις στοίχημα αποδόσεις, που σίγουρα θα μελετήσουν οι λάτρεις του στοιχήματος.

Η Vistabet App προσφέρει στα μέλη της αμέτρητες ειδικές αγορές*, αλλά και πολύ καλές αποδόσεις*. Επίσης πολύ καλό Live Betting* με ταχύτατο Cash Out* και επιλεγμένες ενισχυμένες αποδόσεις*.

mpagern leipsia vistabet 2022
© Vistabet

Η Vistabet Greece προσφέρει επίσης ένα Price Boost* πολύ ελκυστικό. 3.00 απόδοση σε ποντάρισμα Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι για πρώτο γκολ. Η απόδοση θεωρείται πολύ ελκυστική, αν αναλογιστούμε τα νούμερα του Πολωνού στράικερ της Μπάγερν.

Ανεβαίνει αγωνιστικά η Λειψία

Το ματς αναμένεται να έχει γκολ και θέαμα. Η Μπάγερν άλλωστε έχει σκοράρει στα 67 τελευταία της παιχνίδια στην Μπουντεσλίγκα, κάτι το οποίο φυσικά αποτελεί ρεκόρ στην διοργάνωση. Στον αγώνα του πρώτου γύρου η Μπάγερν επιβλήθηκε στην έδρα της Λειψίας με το επιβλητικό 4-1, παίζοντας ποδόσφαιρο κυριαρχίας.

Επίσης η παράδοση των “Βαυαρών” εναντίων των “Ταύρων” είναι εντυπωσιακή. Η Μπάγερν έχει χάσει μόλις ένα ματς σε έντεκα αγωνιστικές κόντρα στην Λειψία. Φυσικά θέλει και σήμερα την νίκη, ώστε να κρατήσει την διαφορά των έξι βαθμών από την δεύτερη Ντόρτμουντ, η οποία έχει πλησιάσει στην βαθμολογία.

Η Λειψία βρίσκεται σε ανοδική πορεία, μετά την αλλαγή προπονητή. Ο νέος κόουτς Ντομένικο Τεντέσκο έχει επαναφέρει την Λειψία σε πολύ καλό αγωνιστικό ρυθμό. Είναι φαβορί για την κατάκτηση του κυπέλλου, ενώ παράλληλα προέρχεται από τέσσερις σερί νίκες, όπου κράτησε ανέπαφη την εστία της στους τρεις αγώνες.

Αμέτρητες αγορές στην Vistabet εφαρμογή

Η Stoixima App της Vistabet προσφέρει στα εγγεγραμμένα μέλη της απίστευτα πολλές επιλογές στο στοίχημα ποδόσφαιρο. Μπορείς να βρεις και άλλα σπουδαία ματς απόψε με επιλεγμένες ενισχυμένες αποδόσεις, όπως το ντέρμπι του Μιλάνου, Ίντερ- Μίλαν.

*Iσχύουν όροι και προϋποθέσεις. Οι αποδόσεις ενδέχεται να αλλάξουν.

21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή στήριξης ΚΕΘΕΑ: 1114, Παίξτε υπεύθυνα

About the author

Ο αθλητισμός ήταν πάντα ένα μεγάλο κεφάλαιο στη ζωή του Νικόλαου Παπαδάκη. Από μικρός έπαιζε ποδόσφαιρο, ενώ αργότερα ανακάλυψε την αγάπη του και για το μπάσκετ. Πλέον παίζει και τένις στον ελεύθερο χρόνο του. Θεωρείται ειδικός στο στοίχημα, καθώς ασχολείται με αυτό από πολύ μικρή ηλικία. Γράφει άρθρα με θέμα το στοίχημα και όχι μόνο.