Καμερούν- Αίγυπτος με Stoiximan Live Streaming* και 0% γκανιότα*

Ένα βήμα πριν τον τελικό στην έδρα του βρίσκεται το Καμερούν. Η διοργανώτρια χώρα αντιμετωπίζει απόψε το βράδυ την Αίγυπτο του Μο Σαλάχ, με στόχο την είσοδο στον μεγάλο τελικό. Σε αυτή την προσπάθεια θα βοηθήσουν και οι φίλαθλοι. Στους αγώνες που συμμετέχει το Καμερούν επιτρέπεται 80% πληρότητα στα γήπεδα, αντί 60%.

Η Stoiximan εφαρμογή προσφέρει τον συγκεκριμένο αγώνα σε πολύ ελκυστικές αποδόσεις, καλό Live Betting* και ταχύτατο Cash Out*. Επίσης θα βρεις πλήθος ειδικών αγορών, αλλά και την επιλογή Live Streaming*. Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

kameroun aigyptos copa africa stoiximan 2022
© Stoiximan

Ο αγώνας προσφέρεται επίσης με Stoiximan 0% γκανιότα*, όπου τα εγγεγραμμένα μέλη απολαμβάνουν ακόμα πιο ανεβασμένες αποδόσεις. Η προσφορά* της μηδενικής γκανιότας ισχύει για την αγορά “Νικητής αγώνα” μέχρι την έναρξη του αγώνα.

“Αδάμαστα λιοντάρια” εναντίον “Φαραώ”

Το κίνητρο για τα “αδάμαστα λιοντάρια” του Καμερούν είναι τεράστιο. Η κατάκτηση του τροπαίου στην έδρα τους, θα τους κάνει ήρωες σε όλη την χώρα. Το ποδόσφαιρο που παίζει η διοργανώτρια χώρα στηρίζεται στην επίθεση, όπου η αιχμή του δόρατος Αμπουμπακάρ δείχνει να είναι σε εκπληκτική φόρμα. Για τους λάτρεις της στατιστικής, τρία από τα τελευταία τέσσερα μεταξύ τους παιχνίδια έληξαν G/G και Over 2.5.

Το Καμερούν παρέμεινε αήττητο στην διοργάνωση και πέρασε το εμπόδιο της Γκάμπια στον προημιτελικό. Το σκορ νίκης 2-0 θα μπορούσε να είναι και μεγαλύτερο, καθώς η Γκάμπια δεν έδειξε σε κανένα σημείο του αγώνα, ότι μπορεί να απειλήσει τα “λιοντάρια”.

Η Αίγυπτος δεν έχει σκοπό να κάνει το έργο του Καμερούν εύκολο. Μπορεί να ξεκινάει το ματς ως αουτσάιντερ, όμως μιλάμε για την ομάδα με τις περισσότερες κατακτήσεις Κόπα Άφρικα. Επίσης έχει στο ρόστερ της τον μεγαλύτερο σταρ της διοργάνωσης, τον Μο Σαλάχ της Λίβερπουλ. Θα πρέπει πάντως να λάβουμε υπόψιν, ότι και τα δυο ματς στην νοκ-άουτ φάση οδηγήθηκαν στην παράταση και ο παράγοντας κούραση ενδέχεται να παίξει τον ρόλο του.

Stoiximan Live Streaming* στον αγώνα

Η Stoixima App της Στοιχιμαν προσφέρει στα μέλη της την δυνατότητα να παρακολουθήσει ζωντανά τον αγώνα του Copa Africa με το Stoiximan Live Streaming*. Πολύ καλή επιλογή, ειδικά από την στιγμή που δεν υπάρχει στην Ελλαδά τηλεοπτική μετάδοση Copa Africa.

*Iσχύουν όροι και προϋποθέσεις. Οι αποδόσεις ενδέχεται να αλλάξουν.

21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή στήριξης ΚΕΘΕΑ: 1114, Παίξτε υπεύθυνα

About the author

Ο αθλητισμός ήταν πάντα ένα μεγάλο κεφάλαιο στη ζωή του Νικόλαου Παπαδάκη. Από μικρός έπαιζε ποδόσφαιρο, ενώ αργότερα ανακάλυψε την αγάπη του και για το μπάσκετ. Πλέον παίζει και τένις στον ελεύθερο χρόνο του. Θεωρείται ειδικός στο στοίχημα, καθώς ασχολείται με αυτό από πολύ μικρή ηλικία. Γράφει άρθρα με θέμα το στοίχημα και όχι μόνο.