Άρης- ΑΕΚ με πλήθος ειδικών στοιχημάτων και καλές Sportingbet αποδόσεις*

Ελληνική Σούπερ Λιγκ απόψε και το πρόγραμμα έχει σπουδαία ματς. Σίγουρα ο αγώνας που ξεχωρίζει είναι αυτός μεταξύ του Άρη και της ΑΕΚ. Το ματς θα διεξαχθεί στο “Κλεάνθης Βικελίδης” στην Θεσσαλονίκη. Ο αγώνας του πρώτου γύρου στο ΟΑΚΑ είχε λήξει 2-1 υπέρ της ΑΕΚ.

Η Sportingbet εφαρμογή προσφέρει στα μέλη της πλήθος ειδικών αγορών, αλλά και πολύ ανταγωνιστικές αποδόσεις*. Φυσικά μπορείς να ποντάρεις και κατά τη διάρκεια του αγώνα, με ταχύτατο Live Betting*, όπου έχεις και την επιλογή Sportingbet Cash Out*.

aris aek sportingbet 2022
© Sportingbet

Οι αποδόσεις ενδέχεται να αλλάξουν και ισχύουν όροι και προϋποθέσεις. Οι στοίχημα αποδόσεις της Sportingbet.gr για τον συγκεκριμένο αγώνα είναι αρκετά ανεβασμένες και σίγουρα υπάρχουν πολλές ευκαιρίες και στα πολλά ειδικά στοιχήματα.

Αναζητούν την ηρεμία οι ομάδες

Τόσο ο Άρης όσο και η ΑΕΚ έχουν δείξει μεγάλη αστάθεια στις εμφανίσεις τους την φετινή αγωνιστική περίοδο. Ο Άρης μετά την περσινή εκπληκτική του πορεία, έχει στόχο πλέον να προλάβει να μπει στην εξάδα και στα πλέι οφ. Βρίσκεται τρεις βαθμούς πίσω από τον έκτο Αστέρα Τρίπολης.

Προέρχεται από σημαντική εκτός έδρας νίκη εναντίον του φορμαρισμένου Παναιτωλικού. Πριν τον αγώνα εναντίον του Παναιτωλικού όμως, αγνοούσε την νίκη για πέντε αγώνες. Στόχος απόψε είναι μόνο η νίκη, καθώς δεν θέλει να απομακρυνθεί κι άλλο από τις θέσεις που οδηγούν στα πλέι οφ.

Η ΑΕΚ από την άλλη, μετά από τις καλές εμφανίσεις εκτός έδρας εναντίον του ΠΑΟΚ και του Ατρόμητου, οι οποίες συνοδεύτηκαν με ισοπαλία και νίκη αντίστοιχα, επέστρεψε σε εντός έδρας ήττα με 1-2 εναντίον του Βόλου. Τρίτη σερί εντός έδρας ήττα στο πρωτάθλημα για την ΑΕΚ. Ο προπονητής Γιαννίκης χρειάζεται επειγόντως νίκες, εάν επιθυμεί να κρατήσει την θέση του.

Sportingbet Build A Bet σε όλα τα ματς Super League

Η Stoixima εφαρμογή της Sportingbet προσφέρει στα εγγεγραμμένα μέλη της και την επιλογή Build A Bet*. Φτιάξε το δικό σου στοίχημα με περισσότερες επιλογές σε έναν αγώνα.

*Iσχύουν όροι και προϋποθέσεις. Οι αποδόσεις ενδέχεται να αλλάξουν.

21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή στήριξης ΚΕΘΕΑ: 1114, Παίξτε υπεύθυνα

About the author

Ο αθλητισμός ήταν πάντα ένα μεγάλο κεφάλαιο στη ζωή του Νικόλαου Παπαδάκη. Από μικρός έπαιζε ποδόσφαιρο, ενώ αργότερα ανακάλυψε την αγάπη του και για το μπάσκετ. Πλέον παίζει και τένις στον ελεύθερο χρόνο του. Θεωρείται ειδικός στο στοίχημα, καθώς ασχολείται με αυτό από πολύ μικρή ηλικία. Γράφει άρθρα με θέμα το στοίχημα και όχι μόνο.