Αργεντινή- Κολομβία με ελκυστικές αποδόσεις* και πλήθος αγορών* στην Interwetten

Προκριματικά Παγκοσμίου Κυπέλλου στην Νότια Αμερική και βρισκόμαστε στην 16η αγωνιστική. Μετά από αυτή την αγωνιστική, απομένουν μόλις δυο αγώνες για να ολοκληρωθούν τα προκριματικά. Καταλαβαίνει κανείς πως οι ομάδες θα τα δώσουν όλα για ένα εισιτήριο που οδηγεί στο Μουντιάλ φέτος στο Κατάρ.

Η Interwetten εφαρμογή προσφέρει στα εγγεγραμμένα μέλη της πολύ καλές αποδόσεις για το σπουδαίο ματς Αργεντινή- Κολομβία. Φυσικά υπάρχουν και πολλές ειδικές αγορές*, αλλά και ταχύτατο Live Betting*.

argentini Colombia interwetten 2022
© Interwetten

Αρκετά ελκυστικές αποδόσεις θα βρεις φυσικά και στους υπόλοιπους αγώνες του ομίλου. Πολύ καλά ματς με ευκαιρίες στο στοίχημα είναι και το Βραζιλία- Παραγουάη και Περού- Ισημερινός.

Όλα για όλα η Κολομβία

Η Αργεντινή βρίσκεται στην δεύτερη θέση του ομίλου της Νότιας Αμερικής. Μπροστά της μόνο η αιώνια αντίπαλος Βραζιλία. Έχει προκριθεί ήδη για το Μουντιάλ και πλέον το μόνο που μετράει είναι το πρεστίζ. Αναμένεται να δώσει μάχη μέχρι το τέλος για την πρώτη θέση. Να τονίσουμε ότι η Αργεντινή με την Βραζιλία έχουν ένα ματς λιγότερο, με την μεταξύ τους αναμέτρηση να ακολουθεί στα επόμενα ματς.

Η Κολομβία έχει ακόμα τρεις αγώνες για να μαζέψει τους βαθμούς που χρειάζεται για πρόκριση. Αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην έκτη θέση και στο -2 από την πέμπτη θέση. Πρώτος στόχος βέβαια η τέταρτη θέση, από την οποία απέχει τρεις βαθμοί. Η πέμπτη θέση δίνει μια θέση στα μπαράζ.

Στην Interwetten App θα βρεις πληθώρα ειδικών αγορών*, ενώ οι αποδόσεις είναι σε πάρα πολύ καλό επίπεδο. Ο αγώνας μπορεί να κρύβει πολλές εκπλήξεις, καθώς και οι δυο ομάδες έχουν ακόμα έναν στόχο μπροστά τους. Φυσικά μπορείς να ποντάρεις και Live*, με την δυνατότα ενός ταχύτατου Cash Out*.

Πολλά ειδικά στοιχήματα στην Interwetten

Η Stoixima App της Interwetten έχει στην πλατφόρμα της όλα τα παιχνίδια των κορυφαίων πρωταθλημάτων της Ευρώπης. Θα βρεις πολύ καλές αποδόσεις και πριν την έναρξη των αγώνων, αλλά και κατά την διάρκεια αυτών.  Επίσης θα βρεις πάρα πολλά ειδικά στοιχήματα.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις. Οι αποδόσεις ενδέχεται να αλλάξουν.

21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777, Παίξε υπεύθυνα

About the author

Ο αθλητισμός ήταν πάντα ένα μεγάλο κεφάλαιο στη ζωή του Νικόλαου Παπαδάκη. Από μικρός έπαιζε ποδόσφαιρο, ενώ αργότερα ανακάλυψε την αγάπη του και για το μπάσκετ. Πλέον παίζει και τένις στον ελεύθερο χρόνο του. Θεωρείται ειδικός στο στοίχημα, καθώς ασχολείται με αυτό από πολύ μικρή ηλικία. Γράφει άρθρα με θέμα το στοίχημα και όχι μόνο.