ΠΑΟΚ- ΟΣΦΠ με 0% γκανιότα* και 400+ αγορές στην PameStoixima

Απόψε για το πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Ολυμπιακό σε ένα ματς που μπορεί να αλλάξει τις ισορροπίες για την συνέχεια. Ο ΠΑΟΚ με νίκη πλησιάζει τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό στους έξι βαθμούς. Αυτό φυσικά θα κάνει το ελληνικό πρωτάθλημα ακόμα πιο ενδιαφέρον.

Η PameStoixima εφαρμογή προσφέρει στον συγκεκριμένο αγώνα πολύ καλές αποδόσεις και την επιλογή 0% γκανιότα* στα εγγεγραμμένα μέλη της. Επίσης θα βρεις πλήθος από ειδικές αγορές, πάνω από 400 και ταχύτατο Live Betting* σε αυτόν τον αγώνα.

paok olympiakos pamestoixima 2022

©PameStoixima

H επιλογή 0% γκανιότα* ισχύει για την αγορά “Τελικό αποτέλεσμα” έως την έναρξη του αγώνα. Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις, όπως σε κάθε νόμιμη στοιχηματική εταιρεία στην Ελλάδα.

Για την μεγάλη αντεπίθεση ο ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ μπορεί να μην ξεκίνησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το πρωτάθλημα, όμως δείχνει να βελτιώνεται παιχνίδι με παιχνίδι. Έχει πλησιάσει τον ΟΣΦΠ στους -9 βαθμούς και με νίκη απόψε μπορεί να επιστρέψει στην διεκδίκηση του τίτλου. Φυσικά θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια, ειδικά από τη στιγμή που ο “Δικέφαλος του Βορρά” δεν θα έχει την στήριξη των φιλάθλων.

Ο ΠΑΟΚ προέρχεται από επιβλητική εκτός έδρας νίκη με 4-0 εναντίον του Βόλου. Βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση. Έξι σερί νίκες στο πρωτάθλημα και τέσσερις σερί αγώνες ανεξαρτήτως διοργάνωσης, όπου δεν δέχεται γκολ. Η άμυνα θα παίξει σημαντικό ρόλο απόψε και εκεί δείχνει ότι θα στηριχθεί ο προπονητής Λουτσέσκου.

Ο Ολυμπιακός επέστρεψε στις νίκες κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα. Επιβλήθηκε με 2-0 εντός έδρας, χωρίς όμως να παρουσιάσει καλό ποδόσφαιρο. Η ομάδα στους αγώνες πριν τα Γιάννινα, είχε μείνει μακριά από την νίκη για τρεις σερί αναμετρήσεις. Θα πρέπει να υπάρξει σημαντική βελτίωση για την ομάδα του προπονητή Μαρτίνς, εάν θέλει να φύγει με θετικό αποτέλεσμα από την Θεσσαλονίκη.

Τελικοί NFL στην Pamestoixima.gr

Η Stoixima App του ΟΠΑΠ έχει ανανεωθεί πρόσφατα και μπορείς να παίξεις εύκολα και γρήγορα από οπουδήποτε. Επίσης στην συγκεκριμένη στοιχηματική θα βρεις πολλά αθλήματα. Μεταξύ αυτών και το Αμερικανικό Ποδόσφαιρο, όπου οι αποδόσεις για τους αποψινούς τελικούς περιφέρειας NFL είναι εξαιρετικά ελκυστικές.

*Iσχύουν όροι και προϋποθέσεις. Οι αποδόσεις ενδέχεται να αλλάξουν.

21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή στήριξης ΚΕΘΕΑ: 1114, Παίξτε υπεύθυνα

About the author

Ο αθλητισμός ήταν πάντα ένα μεγάλο κεφάλαιο στη ζωή του Νικόλαου Παπαδάκη. Από μικρός έπαιζε ποδόσφαιρο, ενώ αργότερα ανακάλυψε την αγάπη του και για το μπάσκετ. Πλέον παίζει και τένις στον ελεύθερο χρόνο του. Θεωρείται ειδικός στο στοίχημα, καθώς ασχολείται με αυτό από πολύ μικρή ηλικία. Γράφει άρθρα με θέμα το στοίχημα και όχι μόνο.