Κόσοβο- Ελλάδα με ανταγωνιστικές αποδόσεις στην Vistabet.gr

Οι αγώνες των Εθνικών ομάδων για το Nations League συνεχίζονται και έχουμε πολλές ευκαιρίες για στοίχημα. Φυσικά και η Εθνική Ελλάδας συμμετέχει και έχει ξεκινήσει και με νίκη. Στο πρώτο επίσημο ματς του νέου τεχνικού της Ελλάδας Γκουστάβο Πογέτ, η Ελλάδα κέρδισε 1-0 στην έδρα της Βόρειας Ιρλανδίας.

Η Vistabet App προσφέρει σε σένα ως μέλος της, όλους τους αγώνες σε πολύ καλές αποδόσεις*. Επίσης, έχεις την επιλογή να βρεις και επιλεγμένες ενισχυμένες αποδόσεις*. Μην ξεχάσουμε να αναφέρουμε και το ποιοτικό Vistabet Build A Bet *.

kosovo-ellada-nations-league-vistabet-2022
© Vistabet

Η Vistabet Greece προσφέρει πραγματικά πολύ ελκυστικά Price Boosts*. Φυσικά στην συγκεκριμένη στοιχηματική εταιρεία θα βρεις και Combi+* με επιπλέον αξία, καθώς όπως αναφέραμε ήδη και την δυνατότητα Vistabet Βuild A Bet*.

Nations League και Προκριματικά Μουντιάλ

Όπως αναφέραμε και πιο πάνω, η Ελλάδα ξεκίνησε με νίκη τις υποχρεώσεις της στο Nations League. Μπορεί να θεωρείται φαβορί στο Κόσοβο, όμως σίγουρα πρόκειται για μια δύσκολη έδρα. Ο νέος προπονητής Γκουστάβο Πογέτ δείχνει ότι θέλει να σταθεροποιήσει πρώτα την άμυνα της Εθνικής και αυτό φαίνεται και στο γήπεδο. Δηλαδή βλέπουμε έως τώρα ότι σε όλα τα ματς ως τεχνικός της Ελλάδας το σκορ ήταν 1-0.

Βέβαια, το ματς της Ελλάδας δεν είναι το μοναδικό για το Nations League. Στην Vistabet Greece θα βρεις ελκυστικές αποδόσεις για όλα τα ματς των Εθνικών. Επίσης, στα περισσότερα ματς μπορείς να χρησιμοποιήσεις το ανανεωμένο Βuild A Bet*. Φυσικά δεν λείπουν και οι ενισχυμένες αποδόσεις*.

Tο σημαντικότερο ματς όμως, θεωρείται αυτό μεταξύ της Ουαλίας και της Ουκρανίας. Αυτό γιατί ο νικητής αυτού του αγώνα θα “κλειδώσει” το τελευταίο ευρωπαϊκό εισιτήριο για τους ομίλους του Μουντιάλ στο Κατάρ.

Ταχύτατο Vistabet Live Betting*

Η Stoixima App της Vistabet προσφέρει ταχύτατο Live Betting*. Φυσικά μπορείς να ποντάρεις εύκολα και γρήγορα με τον μοντέρνο και εξελιγμένο Vistabet App, τόσο σε συσκευή Android όσο και σε συσκευή iOS.

*Iσχύουν όροι και προϋποθέσεις. Οι αποδόσεις ενδέχεται να αλλάξουν.

21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777, Παίξτε υπεύθυνα

About the author

Ο αθλητισμός ήταν πάντα ένα μεγάλο κεφάλαιο στη ζωή του Νικόλαου Παπαδάκη. Από μικρός έπαιζε ποδόσφαιρο, ενώ αργότερα ανακάλυψε την αγάπη του και για το μπάσκετ. Πλέον παίζει και τένις στον ελεύθερο χρόνο του. Θεωρείται ειδικός στο στοίχημα, καθώς ασχολείται με αυτό από πολύ μικρή ηλικία. Γράφει άρθρα με θέμα το στοίχημα και όχι μόνο.