Έφτασε στη Sportingbet το Apple Pay – Στοίχημα τον Ιούνιο

Όπως γνωρίζουμε ήδη, το διαδικτυακό στοίχημα εξελίσσεται συνεχώς. Φυσικά το ίδιο κάνουν και οι εφαρμογές στοιχήματος, όπου οι λειτουργίες τους εμπλουτίζονται συνεχώς. Πολύ σημαντικός παράγοντας για εμάς τους λάτρεις του στοιχήματος είναι οι μέθοδοι συναλλαγών. Δηλαδή, ο τρόπος που μπορούμε να κάνουμε κατάθεση ή ανάληψη στην στοιχηματική εφαρμογή.

Η Sportingbet App είναι από τις στοιχηματικές εταιρείες, οι οποίες σου προσφέρουν μεγάλη επιλογή όσων αφορά την μέθοδο κατάθεσης ή ανάληψης. Πλέον, η συγκεκριμένη νόμιμη στοιχηματική προσφέρει στην Ελλάδα και την νέα μέθοδο συναλλαγών, την Apple Pay.

apple-pay-sportingbet-greece-2022
© Sportingbet

Oι κάτοχοι κινητών συσκευών από την γνωστή εταιρεία Apple, έχουν την δυνατότητα πλέον να κάνουν τις συναλλαγές τους με ασφάλεια και με ακόμα μεγαλύτερη ευκολία. Ακόμα και από την Sportingbet εφαρμογή, κάνεις πλέον τις συναλλαγές σου, χωρίς κωδικούς πρόσβασης.

Υπάρχουν αγώνες να ποντάρω τον Ιούνιο;

Φυσικά, όπως όλοι ξέρουμε, τα κορυφαία πρωταθλήματα στο ποδόσφαιρο έχουν τελειώσει. Επίσης, έχουν τελειώσει και οι συλλογικές ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Πολλοί από σας θα αναρωτιέστε , εάν τον Ιούνιο υπάρχουν σημαντικά αθλητικά γεγονότα, όπου αξίζει να ποντάρει κανείς και να ασχοληθεί με το στοίχημα.

Η απάντηση είναι, ότι εμείς που παίζουμε στοίχημα, θα δούμε πως όχι μόνο υπάρχουν αθλητικά γεγονότα, αλλά και πολλές σπουδαίες ευκαιρίες. Βέβαια, μπορεί να τελείωσαν οι υποχρεώσεις των συλλόγων, όμως ο Ιούνιος είναι ο μήνας όπου οι Εθνικές ομάδες παίρνουν την σκυτάλη. Επίσης, να πούμε ότι και η Εθνική Ελλάδας ξεκινάει τις υποχρεώσεις της στο Nations League. Θα παρακολουθήσουμε τα πρώτα παιχνίδια του νέου τεχνικού Γκουστάβο Πογέτ.

Επιπρόσθετα, τον Ιούνιο θα “κλειδώσουν” και τα τελευταία εισιτήρια για το Μουντιάλ 2022 στο Κατάρ. Μας περιμένουν σπουδαίοι αγώνες, με πολλές στοιχηματικές ευκαιρίες και επιλεγμένες ενισχυμένες αποδόσεις* από την Sportingbet. Eπίσης, στους περισσότερους αγώνες έχεις στη διάθεση σου το ανανεωμένο Build A Bet* από την Sportingbet App.

Πλούσιο πρόγραμμα και σε άλλα αθλήματα

Η Stoixima App της Sportingbet προσφέρει στα εγγεγραμμένα μέλη της  πολλούς αγώνες από άλλα κορυφαία αθλήματα. Ανακάλυψε και μόνος σου τις ελκυστικές Sportingbet αποδόσεις στα τουρνουά Grand Slam του Τένις, στους τελικούς του NBA ή και στους αγώνες της Φόρμουλα 1.

*Iσχύουν όροι και προϋποθέσεις. Οι αποδόσεις ενδέχεται να αλλάξουν.

21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777, Παίξτε υπεύθυνα

Διαφήμιση

About the author

Ο αθλητισμός ήταν πάντα ένα μεγάλο κεφάλαιο στη ζωή του Νικόλαου Παπαδάκη. Από μικρός έπαιζε ποδόσφαιρο, ενώ αργότερα ανακάλυψε την αγάπη του και για το μπάσκετ. Πλέον παίζει και τένις στον ελεύθερο χρόνο του. Θεωρείται ειδικός στο στοίχημα, καθώς ασχολείται με αυτό από πολύ μικρή ηλικία. Γράφει άρθρα με θέμα το στοίχημα και όχι μόνο.