Champions League: Λίβερπουλ-Ρεάλ Μαδρίτης με ενισχυμένες αποδόσεις* στο Pamestoixima.gr

Σούπερ μάχη στο Champions League, με τη Λίβερπουλ να υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης! Ενισχυμένες αποδόσεις* και μοναδική προσφορά* χωρίς κατάθεση στην εφαρμογή Pamestoixima.gr.

liverpoul-real-pamestoixima-21-2-23
@ PameStoixima

Συνέχεια στην πρώτη φάση του Champions League, με τη Λίβερπουλ να αντιμετωπίζει τη Ρεάλ Μαδρίτης (21/02, 22:00) στο “Anfield“, λίγους μήνες μετά τη συνάντησή τους στον τελικό της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, όταν και σήκωσαν το τρόπαιο οι «μερένγκες».

Λίβερπουλ-Ρεάλ Μαδρίτης με ενισχυμένες αποδόσεις* στο Pamestoixima.gr

Οι “Reds” βρίσκονται σε καλό μομέντουμ και προέρχονται από δύο νίκες στο πρωτάθλημα (Έβερτον, Νιουκάστλ). Με την ανεβασμένη ψυχολογία που έχουν, θα επιδιώξουν να πάρουν μόνο το καλό αποτέλεσμα στην έδρα τους, ενόψει της ρεβάνς (15/03).

Από την άλλη, οι Μαδριλένοι δεν είναι σε καλό φεγγάρι. Η επανεκκίνησή τους στη La Liga δεν ήταν η ιδανική, καθώς πλέον βρίσκονται στο -8 από την κορυφή, ενώ η ομάδα έχει να διαχειριστεί και τις απουσίες των Κρόος, Τσουαμενί και Μεντί.

Ενισχυμένες αποδόσεις* για την αναμέτρηση Λίβερπουλ-Ρεάλ Μαδρίτης βρίσκεις στο Pamestoixima.gr:

  • Παίκτης που θα σκοράρει: Ντάργουϊν Νούνιες
  • Επίτευξη 1ου γκολ: Πριν το 40ο λεπτό
  • Σκορ οποιαδήποτε στιγμή στο παιχνίδι: 1-1
  • Τρόπος επίτευξης 1ου γκολ: Κεφαλιά

Σούπερ Προσφορά* Δωρεάν Χωρίς Κατάθεση μόνο για λίγες μέρες!

Επίσης, οι αγώνες του Champions League παίζονται με μια σούπερ προσφορά* δωρεάν χωρίς κατάθεση στο Pamestoixima.gr!

Επιπρόσθετα, η αθλητική δράση συνεχίζεται σε κάθε επίπεδο με πληθώρα στοιχηματικών επιλογών και μια μοναδική προσφορά* εντελώς δωρεάν!

Weekly Pass στο Pamestoixima.gr και παίρνεις εισιτήριο για τη δράση!

Η Stoixima App του Pamestoixima.gr προσφέρει φυσικά και ελκυστικό cash out*.

Η αγωνιστική δράση δεν σταματά ποτέ! Δηλαδή, οι αναμετρήσεις σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και πολλά ακόμα αθλήματα είναι εκεί σχεδόν καθημερινά για να κρατούν αμείωτο το ενδιαφέρον! Για να απολαύσεις ακόμα περισσότερο τα αθλητικά δρώμενα σε όλο τον πλανήτη, με το Weekly Pass παίρνεις εισιτήριο για τη δράση! Περισσότερα θα βρεις στο Pamestoixima.gr.

Τα μεγαλύτερα Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα τα ζεις παραπάνω στο Pamestoixima.gr με σούπερ ενισχυμένες** αποδόσεις στο τελικό αποτέλεσμαBet Builder*Boost Νίκης* και Παρά 1*! Περισσότερες πληροφορίες για τις προσφορές* και όλες τις καθημερινές ενισχυμένες αποδόσεις μπορείς να βρεις στο Pamestoixima.gr.

*Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις. Οι αποδόσεις ενδέχεται να αλλάξουν.
**Ισχύει για την αγορά “Τελικό Αποτέλεσμα – Ενισχυμένες Αποδόσεις” έως την έναρξη του αγώνα.
«21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα |».

Διαφήμιση

About the author

Ο αθλητισμός ήταν πάντα ένα μεγάλο κεφάλαιο στη ζωή του Νικόλαου Παπαδάκη. Από μικρός έπαιζε ποδόσφαιρο, ενώ αργότερα ανακάλυψε την αγάπη του και για το μπάσκετ. Πλέον παίζει και τένις στον ελεύθερο χρόνο του. Θεωρείται ειδικός στο στοίχημα, καθώς ασχολείται με αυτό από πολύ μικρή ηλικία. Γράφει άρθρα με θέμα το στοίχημα και όχι μόνο.