bwin – Σούπερ αποδόσεις και κορυφαίο live στοίχημα στο ντέρμπι “αιωνίων”

Στο Καραϊσκάκη «στρέφονται» τα βλέμματα αναφορικά με τη μάχη του τίτλου στο Ελληνικό Πρωτάθλημα. Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό και θέλει με νίκη να διατηρήσει τις ελπίδες τίτλου.

Η Bwin εφαρμογή σου προσφέρει ως εγγεγραμμένο μέλος της πλήθος ειδικών αγορών*, αλλά και πλούσιο κουπόνι σε αγώνες Σούπερ Λιγκ. Φυσικά μπορείς να ποντάρεις και κατά τη διάρκεια του αγώνα, με ταχύτατο Live Betting*.

osfp-pao-bwin-apodoseis-2023
© Bwin

Επίσης, η εφαρμογή bwin σου προσφέρει ταχύτατο Cash Out* και πολλές ακόμα επιλογές. Επιπρόσθετα, να τονίσουμε ότι αυτό ισχύει φυσικά σε σχεδόν όλα τα ματς.

Ντέρμπι στο Φάληρο με bwin ειδικά στοιχήματα*

Λίγες αγωνιστικές πριν την ολοκλήρωση της κανονικής περιόδου, ο Ολυμπιακός φιλοξενεί στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» τον Παναθηναϊκό. Οι «πράσινοι» βρίσκονται στην πρώτη θέση του Ελληνικού Πρωταθλήματος και στο +5 από τους γηπεδούχους. Οι «ερυθρόλευκοι» μετά την ισοπαλία με τον ΠΑΟΚ στη Τούμπα, για του Πρωτάθλημα και την ήττα από την ΑΕΚ με 3-0 για το Κύπελλο, επέστρεψαν στις επιτυχίες με το ευρύ 6-1 επί του Παναιτωλικού και δεν άφησαν κανένα περιθώριο στη Λαμία.

Πέρασαν και από την έδρα του ουραγού του βαθμολογικού πίνακα με 3-0, στο τελευταίο παιχνίδι τους, πριν το αποψινό ντέρμπι. Το «τριφύλλι» καταγράφει σερί νικών, αφού έπειτα από την ήττα με 1-0 στην Τρίπολη από τον Αστέρα νίκησε με 2-0 τη Λαμία και τον Βόλο στη Λεωφόρο και με 2-1 τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης». 

Ο Ολυμπιακός με 44 γκολ διαθέτει την καλύτερη επιθετική γραμμή του Ελληνικού Πρωταθλήματος, έχοντας σημειώσει τον ίδιο αριθμό τερμάτων με την ΑΕΚ. Από την άλλη ο Παναθηναϊκός με 12 γκολ παθητικό είναι η δεύτερη καλύτερη άμυνα. Πρώτος σκόρερ για την ομάδα του Μίτσελ είναι ο Σεντρίκ Μπακαμπού των 11 γκολ. Πέντε διαδοχικά ντέρμπι χωρίς νίκη παραμένουν οι γηπεδούχοι, ανεξαρτήτως έδρας. Συγκεκριμένα μετά το 4-1 τον Μάιο του 2021, ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να επικρατήσει του Παναθηναϊκού, ο οποίος στα πέντε επόμενα νίκησε δύο φορές. Χαρακτηριστικό είναι πως στις τρεις ισοπαλίες από το τελευταίο «τρίποντο» των Πειραιωτών, δεν σημειώθηκε καν γκολ. 

Ποντάρεις γρήγορα κι εύκολα με Bwin App

Η Stoixima Εφαρμογή της Bwin σου προσφέρει ως εγγεγραμμένο μέλος της και Price Boost* σε πολλούς ευρωπαϊκούς αγώνες. Όλα αυτά εύκολα και γρήγορα από το κινητό ή το tablet σου.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι | *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Διαφήμιση

About the author

Ο αθλητισμός ήταν πάντα ένα μεγάλο κεφάλαιο στη ζωή του Νικόλαου Παπαδάκη. Από μικρός έπαιζε ποδόσφαιρο, ενώ αργότερα ανακάλυψε την αγάπη του και για το μπάσκετ. Πλέον παίζει και τένις στον ελεύθερο χρόνο του. Θεωρείται ειδικός στο στοίχημα, καθώς ασχολείται με αυτό από πολύ μικρή ηλικία. Γράφει άρθρα με θέμα το στοίχημα και όχι μόνο.