Sportingbet- Build A Bet* στη Serie A!

Όπως γνωρίζουμε ήδη, το διαδικτυακό στοίχημα εξελίσσεται συνεχώς. Φυσικά το ίδιο κάνουν και οι εφαρμογές στοιχήματος, όπου οι λειτουργίες τους εμπλουτίζονται συνεχώς. Επίσης,  πολύ σημαντικός παράγοντας για εμάς τους λάτρεις του στοιχήματος είναι οι μέθοδοι συναλλαγών. Δηλαδή, ο τρόπος που μπορούμε να κάνουμε κατάθεση ή ανάληψη στην στοιχηματική εφαρμογή.

Βέβαια η Sportingbet App είναι από τις κορυφαίες στοιχηματικές εταιρείες. Δηλαδή προσφέρουν μεγάλη επιλογή όσων αφορά την μέθοδο κατάθεσης ή ανάληψης.

gioube-torino-sportingbet-28-2-23
© Sportingbet

Με δύο αναμετρήσεις ολοκληρώνεται η 24η αγωνιστική της Serie A. Στις 19:30, η Κρεμονέζε υποδέχεται τη Ρόμα και στις 21:45. Επίσης ξεχωρίζει το «Derby della Mole» με τη Γιουβέντους και την Τορίνο να κοντράρονται στο «Allianz».

Sportingbet – Serie A σε Ζωντανή Μετάδοση*

Τον… αέρα της πρόκρισης επί της Σάλτσμπουργκ στο Europa League, θέλει να εκμεταλλευτεί η Ρόμα, που αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Κρεμονέζε. Η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο μπορεί να έχασε από νωρίς τη «μάχη» της διεκδίκησης του τίτλου. Όμως, οι θέσεις που οδηγούν στους ομίλους του Champions League της νέας σεζόν, είναι ακόμα ανοιχτές.

Η ψυχολογία είναι ανεβασμένη στους «τζιαλορόσι».  Επιπρόσθετα, αν περάσουν με επιτυχία από την Κρεμόνα θα ισοβαθμήσουν μαζί με την Ίντερ και τη Μίλαν στην 2η θέση. Στους γηπεδούχους φαίνεται πως έχουν αποδεχθεί το γεγονός ότι τη νέα σεζόν θα αγωνίζονται στη Serie B. Μπορεί την προηγούμενη αγωνιστική να έφυγαν με τον βαθμό της ισοπαλίας από την έδρα της Τορίνο. Ωστόσο, οι εννέα πόντοι που έχουν μαζέψει κάνουν το… έργο τους ακόμα πιο δύσκολο. Πάντως, η ομάδα του Ντάβιντε Μπαλαρντίνι, ευθύνεται και για τον αποκλεισμό της Ρόμα, από τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ιταλίας. Επίσης, την 1η Φεβρουαρίου επικράτησε στο «Olimpico» με 2-1 και πήρε το «εισιτήριο» για τα ημιτελικά.

Στις επάλξεις το Τορίνο

Το σπουδαίο «Derby della Mole» ρίχνει απόψε την… αυλαία της 24ης αγωνιστικής της Serie A, με τη Γιουβέντους να υποδέχεται την Τορίνο στο «Allianz». Αμφότερες, έχουν ως στόχο της θέσεις που δίνουν τα ευρωπαϊκά «εισιτήρια» της νέας σεζόν, ωστόσο, το έργο τους είναι αρκετά δύσκολο, καθώς η διαφορά από την 6η θέση και την Αταλάντα είναι στους εννέα βαθμούς.

Αυτό είναι το ντέρμπι Νο.156, με τη «γηραιά κύρια» να έχει την «παράδοση» των τελευταίων χρόνων με το μέρος της, καθώς μετρά μόλις μία ήττα σε 33 αγώνες. Τον Απρίλιο του 1995, η Τορίνο επικράτησε 2-1 στην έδρα των «μπιανκονέρι», κι αυτή είναι η τελευταία νίκη που έχει καταγράψει στην έδρα της «αιώνιας» αντιπάλου.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι | *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Διαφήμιση

About the author

Ο αθλητισμός ήταν πάντα ένα μεγάλο κεφάλαιο στη ζωή του Νικόλαου Παπαδάκη. Από μικρός έπαιζε ποδόσφαιρο, ενώ αργότερα ανακάλυψε την αγάπη του και για το μπάσκετ. Πλέον παίζει και τένις στον ελεύθερο χρόνο του. Θεωρείται ειδικός στο στοίχημα, καθώς ασχολείται με αυτό από πολύ μικρή ηλικία. Γράφει άρθρα με θέμα το στοίχημα και όχι μόνο.