Μάιντς- Ντόρτμουντ με ποιοτικό Betshop Live Streaming*

Εκτός από τους αγώνες Τσάμπιονς Λιγκ, καλή στοιχηματική ευκαιρία έχεις απόψε και στον αγώνα Μάιντς- Ντόρτμουντ. Πρόκειται για τον εξ αναβολής αγώνα της 25ης αγωνιστικής της Μπουντεσλίγκα. Ο αγώνας είχε αναβληθεί λόγω πολλών κρουσμάτων κορονοϊού στην ομάδα της Μάιντς.

Ο αγώνας αυτός φυσικά προσφέρει πολλές επιλογές και ευκαιρίες για στοίχημα μέσω εφαρμογής. Η Betshop εφαρμογή προσφέρει για τον συγκεκριμένο αγώνα πλήθος ειδικών αγορών*, πολύ ελκυστικές αποδόσεις*, αλλά και ποιοτικό Live Streaming*.

maints ntortmount live stream betshop 2022
© Betshop

Στην Betshop App μπορείς να παρακολουθήσεις ζωντανά τον αγώνα. Η εικόνα είναι πολύ καλής ποιότητας, ενώ μας αρέσει η ταχύτητα και ότι δεν “κολλάει”. Παρακολουθείς το ματς σε πραγματικό χρόνο και μπορείς να ποντάρεις φυσικά και Live.

Να πλησιάσει στο -4 θέλει η Ντόρτμουντ

Η Μάιντς ταλαιπωρήθηκε τις τελευταίες εβδομάδες πάρα πολύ από τον κορονοϊό. Για τον λόγο αυτό δεν μπορούσες και να ποντάρεις σε αγώνες της. Αυτό συνέβη γιατί δυο αγώνες της Μάιντς αναβλήθηκαν, ένας με Ντόρτμουντ και ένας με Άουγκσμπουργκ. Επίσης να σου τονίσουμε ότι η Μάιντς προέρχεται και από ήττα με 3-1 εκτός έδρας από την Ουνιόν Βερολίνου.

Στην Μπετσοπ μπορείς να ποντάρεις σε νίκη της Ντόρτμουντ, αλλά και σε άλλες αγορές σε πολύ καλή απόδοση. Σίγουρα θα έχεις προσέξει ότι με νίκη η Ντόρτμουντ απόψε θα πλησιάσει στο -4 την Μπάγερν, που βρίσκεται στην κορυφή. Αν σε ενδιαφέρει η στατιστική, να σου πούμε ότι οι “Βεστφαλοί” είναι αήττητοι εδώ και έξι αγώνες εναντίον της Μάιντς.

Πέρα από αυτό όμως, η Ντόρτμουντ δείχνει να έχει ακόμα στόχο το πρωτάθλημα, ενώ η Μάιντς δεν κινδυνεύει με υποβιβασμό και δεν προλαβαίνει την Ευρώπη. Σίγουρα όμως έχεις πολλές επιλογές πονταρίσματος σε αυτόν τον αγώνα στην Betshop Ελλάδα.

Τσάμπιονς Λιγκ στην Betshop.gr

Η Stoixima εφαρμογή της Betshop έχει στην πλατφόρμα της πολύ ανταγωνιστικές αποδόσεις* και πλήθος ειδικών αγορών*και για τους αγώνες του Τσάμπιονς Λιγκ. Ο αγώνας Λιλ- Τσέλσι προσφέρεται και με 0% γκανιότα.

*Iσχύουν όροι και προϋποθέσεις. Οι αποδόσεις ενδέχεται να αλλάξουν.

21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777, Παίξτε υπεύθυνα

Διαφήμιση

About the author

Ο αθλητισμός ήταν πάντα ένα μεγάλο κεφάλαιο στη ζωή του Νικόλαου Παπαδάκη. Από μικρός έπαιζε ποδόσφαιρο, ενώ αργότερα ανακάλυψε την αγάπη του και για το μπάσκετ. Πλέον παίζει και τένις στον ελεύθερο χρόνο του. Θεωρείται ειδικός στο στοίχημα, καθώς ασχολείται με αυτό από πολύ μικρή ηλικία. Γράφει άρθρα με θέμα το στοίχημα και όχι μόνο.