Κρίσταλ Πάλας εναντίον Μάντσεστερ Σίτι με 0% γκανιότα* στην PameStoixima

Ένα σπουδαίο ματς απόψε θα βρούμε στο κουπόνι της στοιχηματικής εφαρμογής της εταιρείας του ΟΠΑΠ. Η Κρίσταλ Πάλας φιλοξενεί την πρωταθλήτρια και πρωτοπόρο της Πρέμιερ Λιγκ Μάντσεστερ Σίτι. Η ομάδα του Γκουαρντιόλα δεν έχει την άνεση για άλλα “στραβοπατήματα”, καθώς η Λίβερπουλ την έχει πλησιάσει στο -3.

Η PameStoixima App προσφέρει στον συγκεκριμένο αγώνα πολύ καλές αποδόσεις και την επιλογή 0% γκανιότα* στα εγγεγραμμένα μέλη της. Επίσης θα βρεις πλήθος από ειδικές αγορές*, καλό Live Betting* και ταχύτατο Cash Out*.

kristal palas mantsester siti pame stoixima 2022

©PameStoixima

H επιλογή 0% γκανιότα* ισχύει για την αγορά “Τελικό αποτέλεσμα” έως την έναρξη του αγώνα. Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις, όπως σε κάθε νόμιμη στοιχηματική εταιρεία στην Ελλάδα.

Η Σίτι “αγαπάει” την Δευτέρα

Η Κρίσταλ Πάλας προέρχεται από ένα πολύ σημαντικό διπλό με 2-0 στην έδρα της Γουλβς. Με αυτό το τρίποντο απομακρύνθηκε αρκετά από τις θέσεις του υποβιβασμού και πλέον μπορεί να αισθάνεται ασφαλής. Είναι αήττητη εδώ και τρία ματς, ενώ στον πρώτο γύρο είχε κάνει την έκπληξη με νίκη στην έδρα της Σίτι.

Η Μάντσεστερ Σίτι θεωρείται φυσικά ακόμα το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου. Η υπεράσπιση του πρωταθλήματος όμως δεν φαντάζει πλέον τόσο σίγουρη, όπως πριν μερικές εβδομάδες, καθώς η Λίβερπουλ του Κλοπ την πλησίασε στους τρεις βαθμούς και περιμένει το “στραβοπάτημα” της.

Η ομάδα του Γκουαρντιόλα προέρχεται από άνετη πρόκριση στο Τσάμπιονς Λιγκ και στο πρωτάθλημα επικράτησε στο προηγούμενο ματς με 4-1 της Γιουνάιτεντ. Μετράει έξι νίκες στα προηγούμενα έξι ματς πρωταθλήματος που έγιναν Δευτέρα. Επίσης προέρχεται από 13 σερί εκτός έδρας ματς χωρίς ήττα.

Pamestoixima Bet Builder* στο ματς

Στην Stoixima App του ΟΠΑΠ, η οποία έχει ανανεωθεί πρόσφατα, μπορείς να παίξεις εύκολα και γρήγορα από οπουδήποτε. Στο συγκεκριμένο αγώνα έχεις την δυνατότητα ενός πολύ καλού Bet Builder*, ώστε να επιλέξεις περισσότερες αγορές στον ίδιο αγώνα.

*Iσχύουν όροι και προϋποθέσεις. Οι αποδόσεις ενδέχεται να αλλάξουν.

21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777, Παίξτε υπεύθυνα

Διαφήμιση

About the author

Ο αθλητισμός ήταν πάντα ένα μεγάλο κεφάλαιο στη ζωή του Νικόλαου Παπαδάκη. Από μικρός έπαιζε ποδόσφαιρο, ενώ αργότερα ανακάλυψε την αγάπη του και για το μπάσκετ. Πλέον παίζει και τένις στον ελεύθερο χρόνο του. Θεωρείται ειδικός στο στοίχημα, καθώς ασχολείται με αυτό από πολύ μικρή ηλικία. Γράφει άρθρα με θέμα το στοίχημα και όχι μόνο.