ΠΑΟΚ εναντίον Γάνδη με 0% γκανιότα* και ενισχυμένες αποδόσεις* Stoiximan

ΠΑΟΚ εναντίον Γάνδη απόψε στην “Τούμπα”. Ο “Δικέφαλος του Βορρά” μπορεί να πάρει ένα προβάδισμα ενόψει του επαναληπτικού στο Βέλγιο. Σε αυτόν τον αγώνα έχεις πολλές στοιχηματικές επιλογές σε πολλές στοιχηματικές εταιρείες στην Ελλάδα.

Στην Stoiximan app μπορείς να βρεις τον συγκεκριμένο αγώνα σε πολύ ελκυστικές αποδόσεις*, καλό Live Betting* και ταχύτατο Cash Out*. Επίσης θα βρεις πλήθος ειδικών αγορών, αλλά και επιλογές με ενισχυμένες αποδόσεις*. Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

paok gandi stoiximan 2022
© Stoiximan

Ο αγώνας ΠΑΟΚ εναντίον Γάνδη προσφέρεται επίσης με Stoiximan 0% γκανιότα*, όπου ως εγγεγραμμένο μέλος μπορείς να απολαύσεις ακόμα πιο ανεβασμένες αποδόσεις*. Η προσφορά* της μηδενικής γκανιότας ισχύει για την αγορά “Νικητής αγώνα” μέχρι την έναρξη του αγώνα.

Δυσκολεύεται με βελγικές ομάδες ο ΠΑΟΚ

Στις αποδόσεις της stoiximan.gr θα παρατηρήσεις ότι οι αποδόσεις* είναι αρκετά ανεβασμένες. Επίσης θα δεις ότι δεν φαίνεται να υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί στο ματς. Αν μελετάς στατιστικές, θα δεις ότι ο ΠΑΟΚ έχει αντιμετωπίσει βελγική ομάδα έξι φορές στο παρελθόν για ευρωπαϊκή διοργάνωση. Μετράει μόλις μια νίκη.

Η Γάνδη δεν έχει αντιμετωπίσει ξανά ελληνική ομάδα. Προέρχεται όμως από έξι συνεχόμενες νίκες σε όλες τις διοργανώσεις. Οπότε μπορείς να καταλάβεις ότι βρίσκεται σε φόρμα και ο ΠΑΟΚ δεν θα έχει εύκολο έργο. Και οι δυο ομάδες θα έχουν τις καλύτερες δυνατές ενδεκάδες στο γήπεδο, καθώς δεν αναμένονται απουσίες.

Στην Stoiximan μπορείς να ποντάρεις σε πολλές στοιχηματικές επιλογές. Έχεις την ευκαιρία να παίξεις με πολύ γρήγορο Live Betting* και ταχύτατο Cash Out*. Επίσης μπορείς να επιλέξεις την 0% γκανιότα, ώστε να απολάυσεις ακόμα καλύτερες αποδόσεις*. Τέλος, έχεις την δυνατότητα να ποντάρεις στις επιλεγμένες ενισχυμένες αποδόσεις* της Stoiximan Greece.

Stoiximan Super ενισχυμένη απόδοση*

Η Stoixima Εφαρμογή της stoiximan.gr σου προσφέρει ως μέλος μια Super ενισχυμένη απόδοση* στο ματς ΠΑΟΚ εναντίον Γάνδη. Θα βρεις απόδοση* 4.90, εάν ποντάρεις να σκοράρει ο Γ. Κούρτιτς. Θα γνωρίζεις φυσικά ότι πρόκειται για τον κορυφαίο σκόρερ φέτος του ΠΑΟΚ.

*Iσχύουν όροι και προϋποθέσεις. Οι αποδόσεις ενδέχεται να αλλάξουν.

21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777, Παίξτε υπεύθυνα

Διαφήμιση

About the author

Ο αθλητισμός ήταν πάντα ένα μεγάλο κεφάλαιο στη ζωή του Νικόλαου Παπαδάκη. Από μικρός έπαιζε ποδόσφαιρο, ενώ αργότερα ανακάλυψε την αγάπη του και για το μπάσκετ. Πλέον παίζει και τένις στον ελεύθερο χρόνο του. Θεωρείται ειδικός στο στοίχημα, καθώς ασχολείται με αυτό από πολύ μικρή ηλικία. Γράφει άρθρα με θέμα το στοίχημα και όχι μόνο.