Τσάμπιονς Λιγκ με πλήθος αγορών* στην Βet365 Greece

Έφτασε η στιγμή των πρώτων επαναληπτικών αγώνων για την φάση των “16”. Το Champions League έχει δυο αγώνες απόψε και θα μάθουμε τους πρώτους δυο που θα προκριθούν στα προημιτελικά. Φαβορί σήμερα η Λίβερπουλ και η Μπάγερν, αλλά Ίντερ και Σάλτσμπουργκ έχουν σκοπό να “παλέψουν” ως το τέλος.

Η Bet365 εφαρμογή είναι μια από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρείες του κόσμου και μια από τις αγαπημένες ανάμεσα στο ελληνικό κοινό. Αυτό συμβαίνει φυσικά γιατί προσφέρει στα μέλη του και σε αθλήματα και σε διοργανώσεις απίστευτα υψηλές αποδόσεις*, αλλά και πληθώρα ειδικών αγορών*.

tsampions ligk apodoseis skorer bet365 2022
© Bet365

Στην Βετ365 Ελλάδα έχεις την απόλυτη ευελιξία στα στοιχήματα. Πλούσιο Live Betting*, δυνατότητα Cash Out*, αλλά και πολλές ειδικές αγορές*. Φυσικά συνοδεύονται όλα από ανταγωνιστικές αποδόσεις*.

Φαβορί η Λίβερπουλ- Για την έκπληξη η Σάλτσμπουργκ

Μπορεί τα δυο αποψινά ματς να έχουν καθαρό φαβορί για πρόκριση. Οι αγώνες όμως ξεκινάνε από διαφορετική αφετηρία. Η Λίβερπουλ κέρδισε την Ίντερ στο Μιλάνο. Μόλις μια ομάδα στο παρελθόν, κατάφερε να χάσει πρόκριση σε νοκ-άουτ αγώνα Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ κέρδισε τον πρώτο αγώνα με 2-0 εκτός έδρας.

Από την άλλη, η Μπάγερν έφυγε από το Σάλτσμπουργκ με ισοπαλία 1-1. Θα πρέπει να κερδίσει, ώστε να πάρει πρόκριση. Όπως γνωρίζουμε ήδη, έχει πάψει να μετράει το εκτός έδρας γκολ. Αν και θεωρητικά είναι πολύ καλύτερη ομάδα από την Σάλτσμπουργκ, η Μπάγερν δεν είναι στην καλύτερη κατάσταση. Προέρχεται από εντός έδρας ισοπαλία 1-1 με την Λεβερκούζεν.

Και στα δυο ματς, έχεις πλήθος ειδικών αγορών* και δυνατότητα Live Betting*. Σάντιο Μανέ και Τόμας Μίλερ είναι από τους καλύτερους σκόρερ των ομάδων τους και οι αποδόσεις* για να σκοράρουν είναι ιδιαίτερα υψηλές.

Όλα τα ευρωπαϊκά ματς στην Βet365.gr

Στην Stoixima Εφαρμογή της Bet365 θα βρεις και πολύ καλές αποδόσεις*, πληθώρα αγορών* και πολύ καλό Live Betting* και στους υπόλοιπους αγώνες των ευρωπαϊκών διοργανώσεων. Ανακάλυψε το πλήθος ειδικών στοιχημάτων* που προσφέρει η στοιχηματική Bet365 Ελλάδα και στους υπόλοιπους αγώνες της αγωνιστικής.

*Iσχύουν όροι και προϋποθέσεις. Οι αποδόσεις ενδέχεται να αλλάξουν.

21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777, Παίξτε υπεύθυνα

Διαφήμιση

About the author

Ο αθλητισμός ήταν πάντα ένα μεγάλο κεφάλαιο στη ζωή του Νικόλαου Παπαδάκη. Από μικρός έπαιζε ποδόσφαιρο, ενώ αργότερα ανακάλυψε την αγάπη του και για το μπάσκετ. Πλέον παίζει και τένις στον ελεύθερο χρόνο του. Θεωρείται ειδικός στο στοίχημα, καθώς ασχολείται με αυτό από πολύ μικρή ηλικία. Γράφει άρθρα με θέμα το στοίχημα και όχι μόνο.