Τότεναμ- Έβερτον με 0% γκανιότα* και Novibet ενισχυμένες αποδόσεις*

28η αγωνιστική στην Πρέμιερ Λιγκ και η Τότεναμ φιλοξενεί την Έβερτον. Οι δυο ομάδες έχουν διαφορετικούς στόχουςκαι αναμένεται να γίνει μεγάλη “μάχη” για τους τρεις βαθμούς. Η ομάδα του Κόντε στοχεύει στο Τσάμπιονς Λιγκ. Η Έβερτον “μάχεται” κατά του υποβιβασμού.

Η Novibet App προσφέρει πληθώρα ειδικών αγορών*, ελκυστικές αποδόσεις*, ενώ έχει προχωρήσει ένα βήμα παραπέρα. Για το συγκεκριμένο ματς προσφέρει μηδενική γκανιότα* και επιπλέον ενισχυμένες αποδόσεις*. Επίσης θα βρεις μια Super ενισχυμένη απόδοση*.

totenam everton enisxymeni apodosi novibet 2022
© Novibet

Εάν ποντάρεις στην Τότεναμ να κερδίσει και στα δυο ημίχρονα, η Super ενισχυμένη απόδοση* είναι 5.00. Στις ενισχυμένες αποδόσεις*, θα βρεις περισσότερες επιλογές για το ματς. Μια από αυτές είναι η απόδοση* 6.00 στο να κερδίσει η Έβερτον το πρώτο ημίχρονο.

Απίστευτη πρόσφατη παράδοση η Τότεναμ εναντίον της Έβερτον

Η Τότεναμ φυσικά είναι το απόλυτο φαβορί απόψε. Βρίσκεται στην έβδομη θέση, όμως έχει τρεις αγώνες λιγότερους από την Γιουνάιτεντ και την Γουέστ Χαμ, οι οποίες βρίσκονται ακριβώς από πάνω της στην βαθμολογία. Εάν καταφέρει και πάρει τα επόμενα τρίποντα, μπορεί να δώσει “μάχη” με την Άρσεναλ για την τέταρτη θέση, η οποία οδηγεί στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο ελάχιστος στόχος είναι η πέμπτη θέση, η οποία οδηγεί στο Γιουρόπα Λιγκ. Για να συμβεί όμως αυτό, δεν θα πρέπει να χάσει βαθμούς στα επόμενα ματς. Απόψε φιλοξενεί την Έβερτον, με την οποία έχει τρομερή πρόσφατη παράδοση. Στους τελευταίους 19 αγώνες ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης, έχει ηττηθεί μόλις μια φορά.

Η Έβερτον προέρχεται από εντός έδρας ήττα με 0-1 κόντρα στην πρωτοπόρο Σίτι. Βρίσκεται μόλις μια θέση και έναν βαθμό πάνω από θέση, η οποία οδηγεί σε υποβιβασμό. Σε σχέση με το κύπελλο επιστρέφουν οι Φαν Ντε Μπέεκ και Ντέλε Άλι, οι οποίοι ανεβάζουν επίπεδο την ομάδα.

Μπιλμπάο- Λεβάντε με Novibet Live Streaming*

Η Στοίχημα App της Novibet προσφέρει και τον αγώνα της Μπιλμπάο με την Λεβάντε με μηδενική γκανιότα*. Τον συγκεκριμένο αγώνα μπορείς επίσης να τον παρακολουθήσεις ζωντανά με το ταχύτατο Novibet Live Streaming*.

*Iσχύουν όροι και προϋποθέσεις. Οι αποδόσεις ενδέχεται να αλλάξουν.

21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777, Παίξτε υπεύθυνα

Διαφήμιση

About the author

Ο αθλητισμός ήταν πάντα ένα μεγάλο κεφάλαιο στη ζωή του Νικόλαου Παπαδάκη. Από μικρός έπαιζε ποδόσφαιρο, ενώ αργότερα ανακάλυψε την αγάπη του και για το μπάσκετ. Πλέον παίζει και τένις στον ελεύθερο χρόνο του. Θεωρείται ειδικός στο στοίχημα, καθώς ασχολείται με αυτό από πολύ μικρή ηλικία. Γράφει άρθρα με θέμα το στοίχημα και όχι μόνο.