Premier League στην Vistabet.gr με πλήθος αγορών* και Price Boost*

Σαββατοκύριακο με πολύ δυνατά ματς στην Premier League και πολλές ευκαιρίες και καλές αποδόσεις* στο στοίχημα. Πλέον μπορείς φυσικά να παίζεις με εφαρμογή στοιχήματος από το κινητό σου και από οπουδήποτε. Οι ενισχυμένες αποδόσεις* είναι και στο κινητό σου, για άμεσο ποντάρισμα.

Η Vistabet εφαρμογή προσφέρει στα μέλη της αμέτρητες ειδικές αγορές*, αλλά και πολύ καλές αποδόσεις*. Επίσης πολύ καλό Live Betting* με ταχύτατο Cash Out* και επιλεγμένες ενισχυμένες αποδόσεις* στα ματς της Premier League και όχι μόνο.

premier ligk agores vistabet 2022
© Vistabet

Η Vistabet Greece προσφέρει πραγματικά πολύ ελκυστικά Price Boosts*. Φυσικά στην συγκεκριμένη στοιχηματική εταιρεία θα βρεις και Combi+* με επιπλέον αξία, καθώς και την δυνατότητα Βuild A Bet*.

Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Σίτι στην “κούρσα” πρωταθλήματος

Φυσικά όλα τα βλέμματα θα είναι στραμμένα στην Λίβερπουλ και στην Μάντσεστερ Σίτι, οι οποίες παίζουν για το πρωτάθλημα. Η διαφορά των δυο ομάδων είναι έξι βαθμοί, με την Λίβερπουλ όμως να έχει αγώνα λιγότερο και να μπορεί να μειώσει στο -3. Το πρωτάθλημα έχει τρομερό ενδιαφέρον.

Αυτό το ενδιαφέρον μεγαλώνει μόλις ρίξουμε μια ματιά στα ματς το Σαββατοκύριακο. Το Σάββατο η Λίβερπουλ υποδέχεται την Γουέστ Χαμ, σε ένα πολύ δύσκολο ματς. Η Γουέστ Χαμ έχει ελπίδες για έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ και βρίσκεται μόλις δυο βαθμούς πίσω από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Η Γιουνάιτεντ όμως θα παίξει την Κυριακή στην έδρα της Σίτι το ντέρμπι του Μάντσεστερ. Η ομάδα του Γκουαρντιόλα θέλει να κρατήσει την διαφορά από την δεύτερη Λίβερπουλ. Η Γιουνάιτεντ από την άλλη θέλει να κρατήσει την τέταρτη θέση που οδηγεί στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση. Μας αρέσει η Vistabet ενισχυμένη απόδοση* για πρώτο σκόρερ του ματς Κριστιάνο Ρονάλντο, η οποία είναιθ 10.00.

Ταχύτατο Vistabet Live Betting*

Η Stoixima App της Vistabet προσφέρει ταχύτατο Live Betting*. Φυσικά μπορείς να ποντάρεις εύκολα και γρήγορα με τον μοντέρνο και εξελιγμένο Vistabet App, τόσο σε συσκευή Android όσο και σε συσκευή iOS.

*Iσχύουν όροι και προϋποθέσεις. Οι αποδόσεις ενδέχεται να αλλάξουν.

21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777, Παίξτε υπεύθυνα

Διαφήμιση

About the author

Ο αθλητισμός ήταν πάντα ένα μεγάλο κεφάλαιο στη ζωή του Νικόλαου Παπαδάκη. Από μικρός έπαιζε ποδόσφαιρο, ενώ αργότερα ανακάλυψε την αγάπη του και για το μπάσκετ. Πλέον παίζει και τένις στον ελεύθερο χρόνο του. Θεωρείται ειδικός στο στοίχημα, καθώς ασχολείται με αυτό από πολύ μικρή ηλικία. Γράφει άρθρα με θέμα το στοίχημα και όχι μόνο.