Προκριματικά Τσάμπιονς Λιγκ και μακροχρόνια στοιχήματα στην Betshop.gr

Η Betshop.gr παρουσίασε μια νέα και πρωτοποριακή εφαρμογή, η οποία σου προσφέρει ευελιξία και επιλογές στα στοιχήματα σου. Πρόκειται για το Free Bet Wallet *.  Επίσης, παρατηρήσαμε ότι και οι αποδόσεις*, όπως και το πλήθος ειδικών αγορών* είναι σε πολύ υψηλό επίπεδο. Μπορούμε να πούμε ότι πλέον η στοιχηματική εταιρεία ανήκει στις κορυφαίες στην Ελλάδα.

Επίσης, η  Betshop App προσφέρει στα εγγεγραμμένα μέλη τις ελκυστικές αποδόσεις σε μακροχρόνια στοιχήματα και σε ειδικές αγορές*. Βέβαια, όλα αυτά συνδυάζονται και με Live Betting* με λίγα μόνο κλικ στην εφαρμογή Βetshop από την κιμητή συσκευή σου.

ntinamo-kiebou-mpenfika-betshop-2022
© Betshop

Mπορείς να μεταβείς εύκολα και γρήγορα στην σελίδα Betshop.gr και να απολαύσεις όλες τις λειτουργίες. Φυσικά η διαδικασία αυτή γίνεται το ίδιο εύκολα και στην Betshop Mobile. Mην ξεχάσεις ότι θα πρέπει να είσαι μέλος, ώστε να απολαύσεις όλα τα πλεονεκτήματα της Betshop.

Μεγάλη μπάλα στα ειδικά παικτών και στα μακροχρόνια στην Βetshop

Ό,τι είναι για τις ομάδες οι… μεταγραφές αεροδρομίου είναι και για το Betshop η ποιοτική αναβάθμιση που προσφέρει στην κατηγορία των ειδικών στοιχημάτων που αφορούν παίκτες, αλλά και στις μακροχρόνιες επιλογές. 

Το Betshop δυνάμωσε σημαντικά σε επίπεδο μακροχρόνιων στοιχημάτων, προσφέροντας σε όλους τους επισκέπτες τη δυνατότητα να… αναδείξουν από νωρίς τους τελικούς νικητές των κορυφαίων πρωταθλημάτων στο ποδόσφαιρο, αλλά και step by step να δώσουν την πρόκριση, γιατί όχι και τον τίτλο, στις ομάδες που συμμετέχουν στα ευρωπαϊκά Κύπελλα και τις λοιπές εγχώριες διοργανώσεις. 

Όσον αφορά το day to day, που λέμε, τρομερή αναβάθμιση διαπιστώνεται και στο κομμάτι των ειδικών στοιχημάτων που αφορούν παίκτες και αγώνες, λίγο πριν την έναρξή τους. Τόσο σε επίπεδο σκόρερ, όσο και σε άλλες κατηγορίες, όπως «προσπάθειες στην εστία», «πάσες», «τάκλιν», οι επιλογές σε ειδικά παικτών είναι πλουσιότερη από ποτέ. 

Betshop App για Android και iOS

Η Stoixima εφαρμογή της Betshop έχει στην πλατφόρμα της πολύ ανταγωνιστικές αποδόσεις* και πλήθος ειδικών αγορών*. Όλα αυτά φυσικά και στο smartphone ή το tablet σου με την betshop mobile ή και τις εφαρμογές για iOS και Android.

*Iσχύουν όροι και προϋποθέσεις. Οι αποδόσεις ενδέχεται να αλλάξουν.

21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777, Παίξτε υπεύθυνα

Διαφήμιση

About the author

Ο αθλητισμός ήταν πάντα ένα μεγάλο κεφάλαιο στη ζωή του Νικόλαου Παπαδάκη. Από μικρός έπαιζε ποδόσφαιρο, ενώ αργότερα ανακάλυψε την αγάπη του και για το μπάσκετ. Πλέον παίζει και τένις στον ελεύθερο χρόνο του. Θεωρείται ειδικός στο στοίχημα, καθώς ασχολείται με αυτό από πολύ μικρή ηλικία. Γράφει άρθρα με θέμα το στοίχημα και όχι μόνο.