Stoiximan Live Streaming* στο Φράιμπουργκ- Ντόρτμουντ

Το στοίχημα για εμάς συνεχίζεται με την δεύτερη αγωνιστική της Μπουντεσλίγκα.Η Φράιμπουργκ υποδέχεται την Ντόρτμουντ και οι ομάδες έχουν μεγάλους στόχους για την φετινή σεζόν. Επίσης, μπορούμε να παρακολουθήσουμε ζωντανά τον αγώνα και να ποντάρουμε με καλές αποδόσεις.

Στην Stoiximan εφαρμογή μπορείς να βρεις όλα τα ματς των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων σε πολύ ελκυστικές αποδόσεις*. Επίσης, θα δεις καλό Live Betting* και ταχύτατο Cash Out*. Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

fraimpourgk-ntortmoynt-stoiximan-2022
© Stoiximan

Φυσικά, και τα μακροχρόνια στοιχήματα είναι από τα αγαπημένα των Ελλήνων παικτών και ήδη πολλοί έχουν τοποθετήσει τα πονταρίσματα τους. Βλέπουμε ότι οι αποδόσεις είναι αρκετά υψηλές στην εφαρμογή Stoiximan.

Θέλει το πρωτάθλημα η Ντόρτμουντ

Η Ντόρτμουντ φέτος θέλει επιτέλους να σπάσει την κυριαρχία της Μπάγερν, η οποία κατέκτησε για δέκατη σερί χρονιά το πρωτάθλημα. Έχει τον Τέρζιτς από φέτος στον πάγκο, ενώ έχει ενισχυθεί σημαντικά σε όλες τις γραμμές. Ο Ζίλε και ο Σλότερμπεκ δυναμώνουν την άμυνα, ενώ ο Αντεγέμι την επίθεση.

Βέβαια, μπορεί ο Σεμπαστιάν Αλέ να λείψει τους επόμενους μήνες, λόγω θέματος υγείας, όμως η Ντόρτμουντ ενισχύθηκε επιπλέον με τον επιθετικό Μοντέστ, από την Κολωνία. Οπότε μπορούμε να πούμε ότι η Ντόρτμουντ θα είναι έτοιμη φέτος για τον ανταγωνισμό.

Η Φράιμπουργκ μετά την εκπληκτική σεζόν την περασμένη σεζόν, φέτος θέλει να το επαναλάβει. Ο προπονητής Στράιχ είναι πολλά χρόνια στο τιμόνι της ομάδας του και θέλει το βήμα παραπάνω. Σίγουρα θα είναι δύσκολη η αποστολή της Ντόρτμουντ απόψε.

Νέο SpeedBet για ακόμα μεγαλύτερη ταχύτητα

Η Stoixima App της stoiximan.gr σου προσφέρει ως μέλος και μια νέα δυνατότητα. Πρόκειται για το SpeedBet, όπου έχεις την επιλογή να ποντάρεις με απίστευτα γρήγορη ταχύτητα. Πάτησε παρατεταμένα την απόδοση που θέλεις και στοιχημάτισε γρήγορα. Περισσότερες πληροφορίες στην Stoiximan εφαρμογή.

*Iσχύουν όροι και προϋποθέσεις. Οι αποδόσεις ενδέχεται να αλλάξουν.

21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777, Παίξτε υπεύθυνα

Διαφήμιση

About the author

Ο αθλητισμός ήταν πάντα ένα μεγάλο κεφάλαιο στη ζωή του Νικόλαου Παπαδάκη. Από μικρός έπαιζε ποδόσφαιρο, ενώ αργότερα ανακάλυψε την αγάπη του και για το μπάσκετ. Πλέον παίζει και τένις στον ελεύθερο χρόνο του. Θεωρείται ειδικός στο στοίχημα, καθώς ασχολείται με αυτό από πολύ μικρή ηλικία. Γράφει άρθρα με θέμα το στοίχημα και όχι μόνο.