Προσφορά* Βetshop.gr στην έναρξη των κορυφαίων πρωταθλημάτων

Η Μπετσοπ παρουσίασε μια νέα και πρωτοποριακή εφαρμογή, η οποία σου προσφέρει ευελιξία και επιλογές στα στοιχήματα σου. Πρόκειται για το Free Bet Wallet *.  Επίσης, παρατηρήσαμε ότι και οι αποδόσεις*, όπως και το πλήθος ειδικών αγορών* είναι σε πολύ υψηλό επίπεδο. Μπορούμε να πούμε ότι πλέον η στοιχηματική εταιρεία ανήκει στις κορυφαίες στην Ελλάδα.

Όμως, τι ακριβώς είναι το Free Bet Wallet* και πως μπορείς να το χρησιμοποιήσεις; Η Betshop App προσφέρει την συγκεκριμένη επιλογή στα εγγεγραμμένα μέλη της, ώστε να μπορείς να έχεις μαζί όλα τα Free Bets* σε ένα πορτοφόλι.

aintraxt-mpagern-live-stream-betshop-2022
© Betshop

Mπορείς να μεταβείς εύκολα και γρήγορα στην σελίδα Betshop.gr και να απολαύσεις το νέο εργαλείο. Φυσικά η διαδικασία αυτή γίνεται το ίδιο εύκολα και στην Betshop Mobile. Mην ξεχάσεις ότι θα πρέπει να είσαι μέλος, ώστε να απολαύσεις το Βetshop Free Bet Wallet*.

Άιντραχτ Φρανκφούρτης- Μπάγερν με Betshop Live Streaming*

Η Μπουντσελίγκα ξεκινάει με ένα απίστευτα συναρπαστικό παιχνίδι. Η Άιντραχτ Φρανκφούρτης υποδέχεται την Μπάγερν Μονάχου στην έναρξη του γερμανικού πρωταθλήματος. Επίσης, τον αγώνα μπορείς να τον παρακολουθήσεις με Βetshop Live Streaming* στην εφαρμογή της Μπετσοπ. Εύκολα, γρήγορα και με πολύ καλή ποιότητα.

Επιπρόσθετα, μπορείς με αυτόν τον τρόπο να παρακολουθείς ζωντανά την εξέλιξη του δελτίου σου και να κάνεις άμεσα Cash Out*, εφόσον το επιθυμείς. Επομένως, αποτελεί μεγάλο βοήθημα για τους λάτρεις του στοιχήματος. Βέβαια, έχεις την ευκαιρία να παρακολουθήσεις και το ντεμπούτο του Σαντιό Μανέ με την Μπάγερν.

Τέλος, να αναφέρουμε ότι εκτός από την Μπουντεσλίγκα, ξεκινάει και η αγγλική Πρέμιερ Λιγκ. Και στο αγγλικό πρωτάθλημα θα βρεις φυσικά ελκυστικές αποδόσεις και ταχύτατο Live Betting* με την Betshop App.

Betshop App για Android και iOS

Η Stoixima εφαρμογή της Betshop έχει στην πλατφόρμα της πολύ ανταγωνιστικές αποδόσεις* και πλήθος ειδικών αγορών*. Όλα αυτά φυσικά και στο smartphone ή το tablet σου με την betshop mobile ή και τις εφαρμογές για iOS και Android.

*Iσχύουν όροι και προϋποθέσεις. Οι αποδόσεις ενδέχεται να αλλάξουν.

21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777, Παίξτε υπεύθυνα

Διαφήμιση

About the author

Ο αθλητισμός ήταν πάντα ένα μεγάλο κεφάλαιο στη ζωή του Νικόλαου Παπαδάκη. Από μικρός έπαιζε ποδόσφαιρο, ενώ αργότερα ανακάλυψε την αγάπη του και για το μπάσκετ. Πλέον παίζει και τένις στον ελεύθερο χρόνο του. Θεωρείται ειδικός στο στοίχημα, καθώς ασχολείται με αυτό από πολύ μικρή ηλικία. Γράφει άρθρα με θέμα το στοίχημα και όχι μόνο.