Κορυφαία προσφορά* σε Premier League και Bundesliga στο Pamestoixima.gr

Μπαίνουμε στην τελική ευθεία για την επίσημη έναρξη της σεζόν 2022-23. Τις επόμενες ημέρες θα γίνει η πρώτη σέντρα στα γήπεδα της Premier League και της Bundesliga. Επομένως, στο Pamestoixima.gr τη δράση του κορυφαίου ποδοσφαιρικού πρωταθλήματος τη ζεις παραπάνω!

Πιο συγκεκριμένα, στο Pamestoixima.gr σε περιμένει μια ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*, η οποία αφορά τις αναμετρήσεις της πρώτης αγωνιστικής στην Premier League, μαζί με τις αναμετρήσεις της πρεμιέρας της Bundesliga, η οποία επίσης ετοιμάζεται για έναρξη.

makroxronia-premier-league-pamestoixima-2022
© PameStoixima

Βέβαια, όπως είπαμε, στην Πάμε Στοίχημα έχεις την ευκαιρία να ποντάρεις σε πάρα πολλά αθλήματα! Όλα αυτά φυσικά διαθέσιμα για σένα και μέσω της Stoixima App της Pamestoixima.gr.

Απίστευτες προσφορές* και στα μακροχρόνια

Εκτός από την παραπάνω προσφορά*, στο Pamestoixima.gr μπορείς να βρεις και σούπερ ενισχυμένες αποδόσεις για τα παρακάτω special bets:

  • Νικητής Premier League: Μάντσεστερ Σίτι
  • Πρώτος σκόρερ Premier League: Χάαλαντ
  • Να τερματίσει στην πρώτη 4άδα της Premier League: Νιουκάστλ 

Επίσης, πολλές προσφορές* θα βρεις και για την γερμανική Μπουντεσλίγκα. Η Μπάγερν μετά από δέκα συνεχόμενους τίτλους δείχνει πιο δυνατή από ποτέ μετά και τις προσθήκες των Σαντιό Μανέ και Ντε Λιχτ. Ποιος πιστεύεις ότι μπορεί να την κοντράρει; Πολλές επιλογές στην Pamestoixima.gr.

Πολλές επιλογές στην Pamestoixima.gr

Τέλος, όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα τα ζεις παραπάνω στο Pamestoixima.gr με σούπερ αποδόσεις, Bet Builder*, Boost Νίκης* και Παρά 1*!Περισσότερες πληροφορίες για τις προσφορές* και όλες τις καθημερινές ενισχυμένες αποδόσεις μπορείς να βρεις στο Pamestoixima.gr.

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις. Οι αποδόσεις ενδέχεται να αλλάξουν.

**Ισχύει σε επιλεγμένους αγώνες για την αγορά «Τελ. Αποτέλεσμα» μέχρι την έναρξη του αγώνα.

«21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα |».

About the author

Ο αθλητισμός ήταν πάντα ένα μεγάλο κεφάλαιο στη ζωή του Νικόλαου Παπαδάκη. Από μικρός έπαιζε ποδόσφαιρο, ενώ αργότερα ανακάλυψε την αγάπη του και για το μπάσκετ. Πλέον παίζει και τένις στον ελεύθερο χρόνο του. Θεωρείται ειδικός στο στοίχημα, καθώς ασχολείται με αυτό από πολύ μικρή ηλικία. Γράφει άρθρα με θέμα το στοίχημα και όχι μόνο.