Netbet Free Bet * στα παιχνίδια του Άρη

Η διακοπή των πρωταθλημάτων λόγω εθνικών ομάδων τελείωσε και πλέον μπορείς να ποντάρεις και πάλι στην Σούπερ Λιγκ. Βέβαια στο πρόγραμμα της Super League θα βρεις πολλούς σπουδαίους αγώνες το Σαββατοκύριακο. Φυσικά θα βρεις και τον αγώνα του Άρη με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Τονίζουμε τον αγώνα του Άρη, καθώς στην Netbet App θα βρεις μια πολύ καλή προσφορά*. Μπορείς να ποντάρεις σε αγώνες του Άρη και να κερδίσεις ένα Netbet Free Bet * αξίας 5 ευρώ. Αυτή η προσφορά να πούμε ότι ισχύει για όλους τους εντός και εκτός έδρας αγώνες του Άρη στα πλέι-οφ.

netbet free bet aris 2022
© Vistabet

Στην Νetbet Greece θα βρεις φυσικά και πολύ περισσότερες επιλογές. Καλέ αποδόσεις*, Cash Out* και Live Betting* είναι μόνο κάποια από αυτά. Στο κουπόνι θα βρεις φυσικά όλους τοπυς αγώνες της Σούπερ Λιγκ.

Netbet Free Bet *- Πως θα το λάβεις

Όπως αναφέραμε και πιο πάνω, μπορείς να ποντάρεις σε όλα τα ματς της Super League. Θα βρεις στο κουπόνι σπουδαία ντέρμπι για τα πλέι-οφ στην Ελλάδα, όπως ΟΣΦΠ- ΑΕΚ ή και ΠΑΟ- ΠΑΟΚ. Βέβαια στο κουπόνι θα βρεις και τα ματς πλέι-άουτ της Σούπερ Λιγκ, όπου και εκεί έχεις πολλές επιλογές πονταρίσματος.

Εάν τώρα θέλεις να απολαύσεις την προσφορά* με το Netbet Free Bet * στους αγώνες του Άρη, αυτό είναι μια απλή διαδικασία. Η προσφορά* αυτή ισχύει για όλους του αγώνες του Άρη στα πλέι-οφ. Την Κυριακή ο Άρης φιλοξενεί στο “Χαριλάου” τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Εάν ποντάρεις τουλάχιστον 15 ευρώ σε ένα μονό στοίχημα στον αγώνα του Άρη πριν την έναρξη του αγώνα σε απόδοση 1.40 και άνω, θα λάβεις ένα Free Bet * αξίας 5 ευρώ. Να τονίσουμε και πάλι, ότι αυτή η προσφορά* ισχύει για όλους τους αγώνες του Άρη στα Play-off.

Ταχύτατο Netbet Live Betting*

Η Stoixima App της Netbet προσφέρει ταχύτατο Live Betting*. Φυσικά μπορείς να ποντάρεις εύκολα και γρήγορα με τον μοντέρνο και εξελιγμένο Netbet App, τόσο σε συσκευή Android όσο και σε συσκευή iOS.

*Iσχύουν όροι και προϋποθέσεις. Οι αποδόσεις ενδέχεται να αλλάξουν.

21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777, Παίξτε υπεύθυνα

Διαφήμιση

About the author

Ο αθλητισμός ήταν πάντα ένα μεγάλο κεφάλαιο στη ζωή του Νικόλαου Παπαδάκη. Από μικρός έπαιζε ποδόσφαιρο, ενώ αργότερα ανακάλυψε την αγάπη του και για το μπάσκετ. Πλέον παίζει και τένις στον ελεύθερο χρόνο του. Θεωρείται ειδικός στο στοίχημα, καθώς ασχολείται με αυτό από πολύ μικρή ηλικία. Γράφει άρθρα με θέμα το στοίχημα και όχι μόνο.