Vistabet Build A Bet* στα Προκριματικά του Μουντιάλ

Προκριματικά Μουντιάλ στην Ευρώπη κι εμείς έχουμε την ευκαιρία να ποντάρουμε με ευελιξία και Vistabet Build A Bet *. Μπορείς να δεις πόσο εύκολο είναι να φτιάξεις μόνος σου ένα δελτίο με πολλές αγορές σε έναν αγώνα. Επίσης, έχεις την δυνατότητα επιλεγμένων ενισχυμένων αποδόσεων*.

Η Vistabet App προσφέρει στα μέλη της αμέτρητες ειδικές αγορές*, αλλά και πολύ καλές αποδόσεις*. Επίσης πολύ καλό Live Betting* με ταχύτατο Cash Out* και επιλεγμένες ενισχυμένες αποδόσεις* στα ματς Προκριματικών Μουντιάλ και όχι μόνο.

vistabet build a bet prokrimatika mountial 2022
© Vistabet

Η Vistabet Greece προσφέρει πραγματικά πολύ ελκυστικά Price Boosts*. Φυσικά στην συγκεκριμένη στοιχηματική εταιρεία θα βρεις και Combi+* με επιπλέον αξία, καθώς και την δυνατότητα Βuild A Bet*.

Vistabet Build A Bet * και οι Ρονάλντο- Λεβαντόφσκι

Ο αγώνας Πορτογαλία- Βόρεια Μακεδονία σου προσφέρει φυσικά εκτός από το vistabet build a bet* και επιλεγμένες ενισχυμένες αποδόσεις. Τέτοια απόδοση* θα βρεις για παράδειγμα στην αγορά της νίκης της Πορτογαλίας σε συνδυασμό με γκολ Κριστιάνο Ρονάλντο. Γνωρίζουμε φυσικά ότι ο Πορτογάλος σταρ αρέσκεται να σκοράρει σε σημαντικά ματς.

Το ίδιο μπορούμε να δούμε και στο ματς της Πολωνίας με την Σουηδία. Και εδώ έχεις εκτός του vistabet build a bet* και μια ενισχυμένη απόδοση*, εάν ποντάρεις το πρώτο γκολ να επιτευχθεί από τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι. Ο Πολωνός σταρ και φέτος σπάει όλα τα ρεκόρ στο σκοράρισμα και βρίσκουμε τις πιθανότητες αρκετά καλές.

Εκτός βέβαια από τους δυο αγώνες που αναφέραμε παραπάνω, οι περισσότερες επιλογές πονταρίσματος είναι διαθέσιμες και σε άλλους αγώνες. Αυτό αφορά τόσο ποδοσφαιρικούς αγώνες όσο και αγώνες άλλων αθλημάτων.

Ταχύτατο Vistabet Live Betting*

Η Stoixima App της Vistabet προσφέρει ταχύτατο Live Betting*. Φυσικά μπορείς να ποντάρεις εύκολα και γρήγορα με τον μοντέρνο και εξελιγμένο Vistabet App, τόσο σε συσκευή Android όσο και σε συσκευή iOS.

*Iσχύουν όροι και προϋποθέσεις. Οι αποδόσεις ενδέχεται να αλλάξουν.

21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777, Παίξτε υπεύθυνα

Διαφήμιση

About the author

Ο αθλητισμός ήταν πάντα ένα μεγάλο κεφάλαιο στη ζωή του Νικόλαου Παπαδάκη. Από μικρός έπαιζε ποδόσφαιρο, ενώ αργότερα ανακάλυψε την αγάπη του και για το μπάσκετ. Πλέον παίζει και τένις στον ελεύθερο χρόνο του. Θεωρείται ειδικός στο στοίχημα, καθώς ασχολείται με αυτό από πολύ μικρή ηλικία. Γράφει άρθρα με θέμα το στοίχημα και όχι μόνο.