Φιλικά Εθνικής Ελλάδος με πολύ ελκυστικές αποδόσεις* στην Stoiximan

Tα φιλικά Εθνικής Ελλάδος σήμερα και την Δευτέρα είναι τα πρώτα δυο παιχνίδια του νέου τεχνικού Γκουστάβο Πογιέτ. Σε αυτά τα παιχνίδια ο νέος κόουτς θα κάνει τις πρώτες του δοκιμές, ενώ εμείς έχουμε την ευκαιρία να ποντάρουμε σε πλήθος ειδικών αγορών*.

Στην Stoiximan Εφαρμογή μπορείς να βρεις τα επόμενα δυο φιλικά Εθνικής Ελλάδας σε πολύ ελκυστικές αποδόσεις. Επίσης, θα δεις καλό Live Betting* και ταχύτατο Cash Out*. Τέλος, έχεις και την επιλογή με ενισχυμένες αποδόσεις*. Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

filika ethnikis elladas stoiximan 2022
© Stoiximan

Ο αγώνας Ρουμανία εναντίον Ελλάδα προσφέρεται επίσης με Stoiximan 0% γκανιότα*, όπου ως εγγεγραμμένο μέλος μπορείς να απολαύσεις ακόμα πιο ανεβασμένες αποδόσεις*. Η προσφορά* της μηδενικής γκανιότας ισχύει για την αγορά “Νικητής αγώνα” μέχρι την έναρξη του αγώνα.

Φιλικά Εθνικής- Πρώτα ματς του Πογιέτ

Όταν πρόκειται να παίξεις στοίχημα, πολλές φορές οι Εθνικές ομάδες αποτελούν ρίσκο. Ειδικά όταν πρόκειται να ποντάρεις σε φιλικά ματς. Εάν προσθέσεις και το γεγονός ότι η Εθνική Ελλάδας έχει και νέο προπονητή, το ρίσκο μοιάζει ακόμα μεγαλύτερο. Ο νέος τεχνικός έχει τονίσει ότι θέλει ήδη να δει κάποια στοιχεία του από τις προπονήσεις σε αυτά τα δυο ματς.

Ο Γκουστάβο Πογιέτ έχει περάσει και από την ΑΕΚ, ενώ έχει την φήμη ότι φτιάχνει πολύ δεμένες ομάδες. Μένει να δούμε, εάν αυτό θα ισχύει και για την Εθνική ομάδα της χώρας μας. Να τονίσουμε ότι ο Πογιέτ προπονεί πρώτη φορά στην καριέρα του Εθνική ομάδα.

Το καλό που θα βρεις στην Stoiximan Greece είναι ότι δεν χρειάζεται να ποντάρεις από την αρχή του ματς. Αυτό θα πρέπει να το κάνεις μόνο, εάν επιθυμείς να απολαύσεις την 0% γκανιότα* της Stoiximan. Η εταιρεία όμως σου προσφέρει και πολύ καλές αποδόσεις στο Live Betting*, ενώ η επιλογή του Cash Out* σου προσφέρει ακόμα μεγαλύτερη ευελιξία.

Stoiximan Super ενισχυμένη απόδοση*

Η Stoixima App της stoiximan.gr σου προσφέρει ως μέλος μια Super ενισχυμένη απόδοση* στο ματς Ρουμανία- Ελλάδα. Θα βρεις απόδοση* 2.70, εάν ποντάρεις να σκοράρει ο Γ. Γιακουμάκης ή ο Τ. Μπακασέτας.

*Iσχύουν όροι και προϋποθέσεις. Οι αποδόσεις ενδέχεται να αλλάξουν.

21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777, Παίξτε υπεύθυνα

Διαφήμιση

About the author

Ο αθλητισμός ήταν πάντα ένα μεγάλο κεφάλαιο στη ζωή του Νικόλαου Παπαδάκη. Από μικρός έπαιζε ποδόσφαιρο, ενώ αργότερα ανακάλυψε την αγάπη του και για το μπάσκετ. Πλέον παίζει και τένις στον ελεύθερο χρόνο του. Θεωρείται ειδικός στο στοίχημα, καθώς ασχολείται με αυτό από πολύ μικρή ηλικία. Γράφει άρθρα με θέμα το στοίχημα και όχι μόνο.