Προκριματικά Μουντιάλ 2022 με ελκυστικές αποδόσεις* στην Ιnterwetten

Προκριματικά Μουντιάλ 2022 τις επόμενες μέρες και οι στοιχηματικές επιλογές που έχεις είναι πολλές. Τόσο στην Ευρώπη, όσο και στις υπόλοιπες ηπείρους, θα δεις ομάδες να “μάχονται” για τα τελευταία εισιτήρια, τα οποία οδηγούν στο Κατάρ. Να τονίσουμε ότι λόγω του πολέμου στην Ουκρανία, ο αγώνας Σκωτία- Ουκρανία έχει αναβληθεί.

Η Interwetten App σου προσφέρει ως εγγεγραμμένο μέλος της πολύ καλές αποδόσεις για τα σπουδαία αυτά  ματς. Φυσικά υπάρχουν και πολλές ειδικές αγορές*, αλλά και ταχύτατο Live Betting*. Να σου υπενθυμίσουμε ότι η Ρωσία έχει αποκλειστεί και δεν θα αγωνιστεί εναντίον της Πολωνίας.

prokrimatika mountial interwetten 2022
© Interwetten

Εκτός από τις ελκυστικές αποδόσεις* θα βρεις φυσικά και πλήθος ειδικών αγορών στους αγώνες για τα Προκριματικά Μουντιάλ. Οι αποδόσεις* ενδέχεται να αλλάξουν και ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

Τέσσερα σπουδαία ματς στην Ευρώπη

Η αρχή γίνεται την Πέμπτη με τέσσερα σπουδαία ματς στην Ευρώπη, όπου μπορείς να ποντάρεις με τις Interwetten αποδόσεις*. Περιμένουμε πως και πως την μάχη Πορτογαλίας και Ιταλίας για το τελικό εισιτήριο. Όμως και οι δυο ομάδες θα πρέπει πρώτα να περάσουνε τα εμπόδια Τουρκίας και Βόρειας Μακεδονίας αντίστοιχα.

Επίσης πολύ σημαντικοί αγώνες, στους οποίους μπορείς να ποντάρεις είναι το Σουηδία- Τσεχία και Ουαλία- Αυστρία. Ο νικητής στο Σουηδία- Τσεχία θα αντιμετωπίσει τέλος του μήνα την Πολωνία, ενώ ο νικητής στο Ουαλία- Αυστρία θα αντιμετωπίσει τον νικητή του Σκωτία- Ουκρανία. Βέβαια ο αγώνας της Ουκρανίας έχει αναβληθεί για το καλοκαίρι.

Στην Interwetten App θα βρεις πληθώρα ειδικών αγορών*, ενώ οι αποδόσεις είναι σε πάρα πολύ καλό επίπεδο. Οι αγώνες μπορεί να κρύβουν πολλές εκπλήξεις, καθώς και οι ομάδες έχουν έναν σημαντικό στόχο μπροστά τους. Φυσικά μπορείς να ποντάρεις και Live*, με την δυνατότα ενός ταχύτατου Cash Out*.

Πολλά ειδικά στοιχήματα στην Interwetten

Η Stoixima App της Interwetten έχει στην πλατφόρμα της όλα τα παιχνίδια των Προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022. Θα βρεις πολύ καλές αποδόσεις και στους αγώνες της Νότιας Αμερικής ή και της Αφρικής. Επίσης θα βρεις πάρα πολλά ειδικά στοιχήματα.

*Iσχύουν όροι και προϋποθέσεις. Οι αποδόσεις ενδέχεται να αλλάξουν.

21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777, Παίξτε υπεύθυνα

Διαφήμιση

About the author

Ο αθλητισμός ήταν πάντα ένα μεγάλο κεφάλαιο στη ζωή του Νικόλαου Παπαδάκη. Από μικρός έπαιζε ποδόσφαιρο, ενώ αργότερα ανακάλυψε την αγάπη του και για το μπάσκετ. Πλέον παίζει και τένις στον ελεύθερο χρόνο του. Θεωρείται ειδικός στο στοίχημα, καθώς ασχολείται με αυτό από πολύ μικρή ηλικία. Γράφει άρθρα με θέμα το στοίχημα και όχι μόνο.