50% Odds Boost Bwin * για αγώνες Champions League

Η κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση πλησιάζει στα ημιτελικά. Μπορείς να ποντάρεις με 50% Odds Boost Bwin * και 3 € Free Bet*. Οι επιλογές που έχεις είναι πολλές και οι αγώνες αναμένονται συναρπαστικοί και με πολλές ανατροπές. Έχεις την επιλογή στα χέρια σου.

Η Bwin App σου προσφέρει ως εγγεγραμμένο μέλος της πλήθος ειδικών αγορών*, αλλά και πλούσιο κουπόνι στη συγκεκριμένη διοργάνωση.  Φυσικά μπορείς να ποντάρεις και κατά τη διάρκεια του αγώνα, με ταχύτατο Live Betting*, όπου έχεις και την επιλογή Bwin Cash Out*.

odds boost bwin champions league 2022
© Bwin

Την παραπάνω προσφορά* μπορείς να την λάβεις μέχρι τα μεσάνυχτα της Δευτέρας. Όμως και μετά έχεις την δυνατότητα να παίξεις με ελκυστικές αποδόσεις* και πλήθος ειδικών αγορών*.

Champions League προσφορά* στην Bwin.gr

Την Τρίτη έχουμε τους αγώνες Ρεάλ Μαδρίτης- Τσέλσι και Μπάγερν- Βιγιαρεάλ. Η Ρεάλ θέλει να διαφυλάξει το προβάδισμα της από την νίκη με 3-1 στο Λονδίνο. Από την άλλη η Μπάγερν πρέπει να ανατρέψει το αποτέλεσμα στην Ισπανία, όπου έχασε με 0-1.

Την Τετάρτη έχουμε τα ματς Λίβερπουλ- Μπενφίκα και Ατλέτικο Μαδρίτης- Μάντσεστερ Σίτι. Ενώ η Λίβερπουλ φαίνεται να είναι το απόλυτο φαβορί, στην Μαδρίτη αναμένεται συναρπαστικός αγώνας. Το 1-0 του πρώτου αγώνα έχει αφήσει ανοιχτούς λογαριασμούς. “Τσόλο” Σιμεόνε και Πεπ Γκουαρντιόλα θα παρατάξουν τις καλύτερες ενδεκάδες.

Μπορείς να ποντάρεις με 50% Odds Boost Bwin * και 3 € Free Bet*. Δηλώνεις πρώτα συμμετοχή, τοποθετείς ένα Build A Bet αξίας 10 € και πάνω στις αναμετρήσεις του Τσάμπιονς Λιγκ. Έτσι παίρνεις ένα Golden Odds Boost, που χαρίζει κέρδη σε μετρητά και μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις όπως επιθυμείς. Επίσης, κερδίζεις ένα Free Bet* αξίας 3 €, για τους αγώνες της ίδιας διοργάνωσης.

Ποντάρεις γρήγορα κι εύκολα με Bwin App

Η Stoixima App της Bwin σου προσφέρει ως εγγεγραμμένο μέλος της και Price Boost* σε πολλούς αγώνες Champions League. Μπορείς να ποντάρεις με ενισχυμένες αποδόσεις* σε αρκετούς επιλεγμένους αγώνες.  Μπορείς να ποντάρεις εύκολα και γρήγορα με την ταχύτατη Bwin εφαρμογή.

*Iσχύουν όροι και προϋποθέσεις. Οι αποδόσεις ενδέχεται να αλλάξουν.

21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777, Παίξτε υπεύθυνα

Διαφήμιση

About the author

Ο αθλητισμός ήταν πάντα ένα μεγάλο κεφάλαιο στη ζωή του Νικόλαου Παπαδάκη. Από μικρός έπαιζε ποδόσφαιρο, ενώ αργότερα ανακάλυψε την αγάπη του και για το μπάσκετ. Πλέον παίζει και τένις στον ελεύθερο χρόνο του. Θεωρείται ειδικός στο στοίχημα, καθώς ασχολείται με αυτό από πολύ μικρή ηλικία. Γράφει άρθρα με θέμα το στοίχημα και όχι μόνο.