Premier League Winmasters αποδόσεις* και πλήθος ειδικών αγορών*

Οκτώ αγωνιστικές έχουν μείνει ακόμα στο αγγλικό πρωτάθλημα. Μπορείς να ποντάρεις αυτό το Σαββατοκύριακο με πολύ ανεβασμένες Premier League Winmasters αποδόσεις*. Βέβαια, το κουπόνι περιέχει πολλά σπουδαία ματς, καθώς και ντέρμπι που ίσως κρίνει τον τίτλο.

Η Winmasters εφαρμογή προσφέρει για τα ματς της Πρέμιερ Λιγκ ανταγωνιστικές αποδόσεις* και πολλά ειδικά στοιχήματα*. Επίσης, ως εγγεγραμμένο μέλος της εταιρείας έχεις την δυνατότητα να  ποντάρεις και σε άλλα πρωταθλήματα. Επιπρόσθετα μπορείς να βρεις και επιλεγμένους αγώνες με 0% γκανιότα*. Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

Premier League winmasters apodoseis 2022
© Winmasters

Βέβαια μπορείς να βρεις ενισχυμένες αποδόσεις* και στα υπόλοιπα κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Η Premier League έχει πολλά σπουδαία ματς αυτό το Σαββατοκύριακο, όπου μπορείς να βρεις ευκαιρίες για στοίχημα.

Ξεχωρίζει το ματς Μάντσεστερ Σίτι- Λίβερπουλ

Εννοείται πως στο κουπόνι της Γουινμαστερς θα βρεις όλα τα ματς του αγγλικού πρωταθλήματος και όχι μόνο. Όμως αυτό που ξεχωρίζει είναι αδιαμφισβήτητα το Μάντσεστερ Σίτι- Λίβερπουλ. Ο αγώνας αυτός ίσως κρίνει σε μεγάλο βαθμό τον τίτλο της Premier League.

Επίσης, στην Winmasters.gr έχεις πλήθος ειδικών αγορών*. Μπορείς να ποντάρεις σε γκολ, κόρνερ, χάντικαπ, αλλά και ασιατικά χάντικαπ*. Είδαμε ότι σε όλες αυτές τις αγορές, μπορείς να ποντάρεις με πάρα πολύ ελκυστικές αποδόσεις*. Η Winmasters Ελλάδα, φαίνεται ότι μπορεί να γίνει για μας μια στοιχηματική, στην οποία μπορούμε να ποντάρουμε πολλά στοιχήματα.

Επίσης, μας αρέσει το γεγονός ότι η Winmasters έχει στο κουπόνι της και πολλές ειδικές αγορές* για την ελληνική Σούπερ Λιγκ. Δες και μόνος σου όλες τις προσφορές στην ιστοσελίδα winmasters.gr.

Ανεβασμένες Winmasters αποδόσεις και στις εφαρμογές

Η Stoixima εφαρμογή της Winmasters είναι από τις καλύτερες της αγοράς. Μπορείς εύκολα και γρήγορα να ποντάρεις από οπουδήποτε και η ταχύτητα ξεχωρίζει. Ανακάλυψε και μόνος σου την Winmasters App.

*Iσχύουν όροι και προϋποθέσεις. Οι αποδόσεις ενδέχεται να αλλάξουν.

21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777, Παίξτε υπεύθυνα

Διαφήμιση

About the author

Ο αθλητισμός ήταν πάντα ένα μεγάλο κεφάλαιο στη ζωή του Νικόλαου Παπαδάκη. Από μικρός έπαιζε ποδόσφαιρο, ενώ αργότερα ανακάλυψε την αγάπη του και για το μπάσκετ. Πλέον παίζει και τένις στον ελεύθερο χρόνο του. Θεωρείται ειδικός στο στοίχημα, καθώς ασχολείται με αυτό από πολύ μικρή ηλικία. Γράφει άρθρα με θέμα το στοίχημα και όχι μόνο.