Stoixima Super League στην Stoiximan.gr με ελκυστικές αποδόσεις*

Σαββατοκύριακο και έχουμε και πάλι την επιλογή για Stoixima Super League. Το ελληνικό πρωτάθλημα μας προσφέρει πολλές στοιχηματικές επιλογές, ενώ δίνεται πραγματική “μάχη” για τα ευρωπαϊκά εισιτήρια. Ψάξαμε να βρούμε για σένα, στοιχηματικές εταιρείες με ελκυστικές αποδόσεις* και προσφορές*.

Στην Stoiximan App μπορείς να βρεις τους αγώνες της Σούπερ Λιγκ σε πολύ ελκυστικές αποδόσεις. Επίσης, θα δεις καλό Live Betting* και ταχύτατο Cash Out*. Τέλος, έχεις και την επιλογή με ενισχυμένες αποδόσεις*. Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

stoixima super league gkaniota stoiximan 2022
© Stoiximan

Σε επιλεγμένους αγώνες έχεις την δυνατότητα να ποντάρεις με 0% γκανιότα*. Η προσφορά* της μηδενικής γκανιότας ισχύει για την αγορά “Νικητής αγώνα” μέχρι την έναρξη του αγώνα.

Αναβλήθηκε το ΠΑΟΚ- ΟΣΦΠ

Στα πλέι-άουτ το Σάββατο θα βρεις όλους τους αγώνες της Super League με πολύ ελκυστικές αποδόσεις*. Επίσης, αναμένεται νέο ενδιαφέρον, μετά την νίκη του Απόλλων Σμύρνης εναντίον του Παναιτωλικού. Βέβαια, ο Απόλλων θέλει να φτάσει τουλάχιστον στην προτελευταία θέση, όπου βρίσκεται η Λαμία. Μπορεί αυτή η θέση να μην δίνει άμεση σωτηρία, όμως  δίνει μια ακόμα ευκαιρία σωτηρίας.

Όσων αφορά τα πλέι-οφ, το ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό έχει αναβληθεί. Αυτό συνέβη λόγω των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων του ΠΑΟΚ. Όμως, έχεις την επιλογή να ποντάρεις στα άλλα δυο ματς. Δηλαδή, θα βρεις δυο πολύ σπουδαία ματς, μεγάλης σημασίας.

Επίσης, σε αυτούς τους αγώνες, ΑΕΚ- Άρης και ΠΑΣ Γιάννινα- ΠΑΟ, έχεις πολλές επιλογές πονταρίσματος. Θα βρεις ενισχυμένες αποδόσεις*, δυνατότητα Cash Out* και πολλά ακόμα. Τέλος, μπορείς να απολαύσεις όλα αυτά και στα υπόλοιπα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

Stoiximan Super ενισχυμένη απόδοση*

Η Stoixima App της stoiximan.gr σου προσφέρει ως μέλος και επιλογή με Super ενισχυμένη απόδοση*. Δες και μόνος σου στην σελίδα της στοιχηματικής, τις προσφορές* της εταιρείες και τις αμέτρητες επιλογές.

*Iσχύουν όροι και προϋποθέσεις. Οι αποδόσεις ενδέχεται να αλλάξουν.

21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777, Παίξτε υπεύθυνα

Διαφήμιση

About the author

Ο αθλητισμός ήταν πάντα ένα μεγάλο κεφάλαιο στη ζωή του Νικόλαου Παπαδάκη. Από μικρός έπαιζε ποδόσφαιρο, ενώ αργότερα ανακάλυψε την αγάπη του και για το μπάσκετ. Πλέον παίζει και τένις στον ελεύθερο χρόνο του. Θεωρείται ειδικός στο στοίχημα, καθώς ασχολείται με αυτό από πολύ μικρή ηλικία. Γράφει άρθρα με θέμα το στοίχημα και όχι μόνο.