Ολυμπιακός- Μακάμπι Χάιφα με πλήθος ειδικών αγορών* στην Winmasters.gr

Φτάσαμε στα μέσα του καλοκαιριού, όμως οι προσφορές* από τις στοιχηματικές εταιρείες δεν σταματάνε. Βέβαια μπορεί τα κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης να μην έχουν ξεκινήσει ακόμα. Όμως σίγουρα υπάρχουν πολλοί αγώνες, ώστε να μπορέσουμε να ποντάρουμε με πολύ καλές αποδόσεις.

Η Winmasters App προσφέρει πληθώρα ειδικών αγορών*, ελκυστικές αποδόσεις* και πολλά περισσότερα . Οι αγώνες που παρουσιάζουν το μεγαλύτερο ενδιαφέρον αυτή τη στιγμή, είναι τα Προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Βέβαια εδώ έχουμε και ελληνικό ενδιαφέρον, καθώς ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει την Μακάμπι Χάιφα.

olympiakos-makambi-xaifa-winmasters-2022
© Winmasters

Φυσικά μπορείς να κατεβάσεις τώρα το Winmasters App και να να απολαύσεις όλες τις λειτουργίες της Γουινμαστερς. Επίσης, θα βρεις πολλές ειδικές αγορές* και προσφορές* σε πολλά αθλητικά γεγονότα.

Φαβορί ο Ολυμπιακός για την πρόκριση

Ο Ολυμπιακός είναι στο ματς εναντίον της Μακάμπι Χάιφα το φαβορί. Όμως μετά το 1-1 του πρώτου αγώνα, θα πρέπει να είναι απόλυτα συγκεντρωμένος, ώστε να καταφέρει να προχωρήσει στην τρίτη φάση των Προκριματικών του Τσάμπιονς Λιγκ. Επίσης, να τονίσουμε ότι δεν ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ. Σε περίπτωση ισοπαλίας ο αγώνας θα οδηγηθεί σε παράταση.

Επιπρόσθετα, μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει και η απόφαση που θα λάβει ο Πέδρο Μαρτίνς για την ενδεκάδα. Ο προπονητής του Ολυμπιακού δείχνει να μην έχει καταλήξει ακόμα στην αρχική ενδεκάδα και κάποιοι παίκτες έχουν ελπίδες να βρεθούν στο αρχικό σχήμα. Δεν αναμένονται πάντως απουσίες .

Στην Winmasters App θα βρεις φυσικά και τον επαναληπτικό του Άρη για το Κόνφερενς Λιγκ με πολύ καλές αποδόσεις και πλήθος ειδικών αγορών*. Φυσικά μπορείς να ποντάρεις και Live, όπου θα έχεις στη διάθεση σου ταχύτατο Cash Out*.

Πολύ γρήγορη Winmasters εφαρμογή στο Live Betting*

Η Στοίχημα App της Winmasters ξεχωρίζει πραγματικά για την ταχύτητα της, ειδικά στο Live Betting*. Βέβαια, αυτό μας βοηθάει ώστε να μπορούμε να ποντάρουμε γρήγορα τα στοιχήματα μας ή να προσωρήσουμε σε ενέργειες όπως Cash Out*. Mπορείς εύκολα να κατεβάσεις την εφαρμογή ή και να παίξεις μέσω της πολύ καλής Winmasters Mobile.

*Iσχύουν όροι και προϋποθέσεις. Οι αποδόσεις ενδέχεται να αλλάξουν.

21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777, Παίξτε υπεύθυνα

Διαφήμιση

About the author

Ο αθλητισμός ήταν πάντα ένα μεγάλο κεφάλαιο στη ζωή του Νικόλαου Παπαδάκη. Από μικρός έπαιζε ποδόσφαιρο, ενώ αργότερα ανακάλυψε την αγάπη του και για το μπάσκετ. Πλέον παίζει και τένις στον ελεύθερο χρόνο του. Θεωρείται ειδικός στο στοίχημα, καθώς ασχολείται με αυτό από πολύ μικρή ηλικία. Γράφει άρθρα με θέμα το στοίχημα και όχι μόνο.