ΠΑΟΚ- Λέφσκι Σόφιας με πολλές ειδικές αγορές* στην Στοιχιμαν

Το στοίχημα για εμάς συνεχίζεται με τα Προκριματικά του Europa Conference League. Ελληνικό ενδιαφέρον υπάρχει, καθώς συμμετέχουν Άρης και ΠΑΟΚ. Φυσικά ο Άρης έχει σχεδόν προκριθεί μετά την εντυπωσιακή του νίκη στο πρώτο ματς. Ο ΠΑΟΚ όμως θα πρέπει να ανατρέψει το σκορ 0-2 από το πρώτο ματς.

Στην Stoiximan εφαρμογή μπορείς να βρεις όλα τα ματς των προκριματικών Γιουρόπα Λιγκ και Κόνφερενς Λιγκ σε πολύ ελκυστικές αποδόσεις*. Επίσης, θα δεις καλό Live Betting* και ταχύτατο Cash Out*. Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

paok-lefski-sofias-stoiximan-2022
© Stoiximan

Φυσικά, και τα μακροχρόνια στοιχήματα είναι από τα αγαπημένα των Ελλήνων παικτών και ήδη πολλοί έχουν τοποθετήσει τα πονταρίσματα τους. Βλέπουμε ότι οι αποδόσεις είναι αρκετά υψηλές στην εφαρμογή Stoiximan.

Για την μεγάλη ανατροπή ο ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ μπορεί να θεωρείται φαβορί στο συγκεκριμένο ματς, όμως η Λέφσκι Σόφιας είναι επικίνδυνη ομάδα. Επίσης, έχει το 2-0 υπέρ της από το πρώτο ματς στην Βουλγαρία, το οποίο φυσικά και της δίνει το δικαίωμα να παίξει αμυντικά και να εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες της στις αντεπιθέσεις. Ο προπονητής του ΠΑΟΚ Λουτσέσκου, έχει τονίσει ότι μεγάλο ρόλο θα παίξει η τακτική.

Βέβαια, στα αγωνιστικά ενδιαφέρον θα έχει ποιοι παίκτες θα ξεκινήσουν στο βασικό σχήμα. Ο Βιεϊρίνια και ο Νέλσον Ολιβέιρα ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα και ο Λουτσέσκου σίγουρα θα ήθελε να τους έχει στις επιλογές τους. Να τονίσουμε ότι δεν ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ και με νίκη του ΠΑΟΚ με δυο γκολ διαφορά θα έχουμε παράταση.

Επίσης, η Λέφσκι Σόφιας θα έχει επιστροφές βασικών παικτών στον επαναληπτικό αγώνα. Δηλαδή, ο αριστερός μπακ Τσουναμί και ο αμυντικός μέσος Κράεβ θα είναι στην αποστολή κανονικά. Φυσικά στον πρώτο αγώνα δεν αγωνίστηκαν γιατί ήταν εκτός, όμως πρόκειται για δυο βασικούς παίκτες της Λέφσκι. Τέλος, εκτός αποστολής για την Λέφσκι θα είναι οι Ποπόβ και Στεφάνοβ.

Νέο SpeedBet για ακόμα μεγαλύτερη ταχύτητα

Η Stoixima App της stoiximan.gr σου προσφέρει ως μέλος και μια νέα δυνατότητα. Πρόκειται για το SpeedBet, όπου έχεις την επιλογή να ποντάρεις με απίστευτα γρήγορη ταχύτητα. Πάτησε παρατεταμένα την απόδοση που θέλεις και στοιχημάτισε γρήγορα. Περισσότερες πληροφορίες στην Stoiximan εφαρμογή.

*Iσχύουν όροι και προϋποθέσεις. Οι αποδόσεις ενδέχεται να αλλάξουν.

21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777, Παίξτε υπεύθυνα

Διαφήμιση

About the author

Ο αθλητισμός ήταν πάντα ένα μεγάλο κεφάλαιο στη ζωή του Νικόλαου Παπαδάκη. Από μικρός έπαιζε ποδόσφαιρο, ενώ αργότερα ανακάλυψε την αγάπη του και για το μπάσκετ. Πλέον παίζει και τένις στον ελεύθερο χρόνο του. Θεωρείται ειδικός στο στοίχημα, καθώς ασχολείται με αυτό από πολύ μικρή ηλικία. Γράφει άρθρα με θέμα το στοίχημα και όχι μόνο.