Ολυμπιακός- Παναθηναϊκός με δυνατότητα Free Bet* στην Novibet.gr

Φτάσαμε στον τρίτο τελικό της ελληνικής Basket League. Ο Ολυμπιακός έχει την μεγάλη ευκαιρία για στέψη στην έδρα του. Εμείς έχουμε την ευκαιρία να ποντάρουμε στον τελικό στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρείες στην Ελλάδα.

Η Novibet App προσφέρει πληθώρα ειδικών αγορών*, ελκυστικές αποδόσεις*, ενώ έχει προχωρήσει ένα βήμα παραπέρα. Επιπρόσθετα, μας προσφέρει έως 25 ευρώ Novibet Freebet*, ώστε να έχουμε ακόμα περισσότερη ευελιξία στα πονταρίσματα μας.

olympiakos-panathinaikos-novibet-freebet-6-2022
© Novibet

Φυσικά μπορείς να κατεβάσεις τώρα το Novibet App και να να απολαύσεις όλες τις λειτουργίες της Νοβιμπετ. Επίσης, θα βρεις πολλές ειδικές αγορές* και προσφορές* και σε άλλα αθλητικά γεγονότα.

Novibet Free Bet* και πλήθος αγορών*

Πως μπορείς να απολαύσεις το Free Bet* στην Novibet.gr; Είναι πολύ απλό. Τοποθετείς ένα μονό δελτίο αξίας 50 ευρώ πάνω στον αγώνα Ολυμπιακός- Παναθηναϊκός και κερδίζεις ένα Free Bet* 25 ευρώ. Βέβαια αν παίξεις ένα μονό δελτίο αξίας 25 έως 49,99 ευρώ, θα κερδίσεις ένα Free Bet* 10 ευρώ. Αλλά και με ένα μονό δελτίο αξίας 10 ευρώ έως 24,99 ευρώ θα απολαύσεις ένα Free Bet* των 5 ευρώ.

Βέβαια, οι επιλογές είναι πάρα πολλές. Δηλαδή θα βρεις και πλήθος ειδικών αγορών*, επιλεγμένες ενισχυμένες αποδόσεις*, καθώς και καλό Live Betting*. Επίσης, θα σε εντυπωσιάσει το ταχύτατο Cash Out*.

Ο Ολυμπιακός θεωρείται το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου και για την νίκη. Όμως δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι πρόκειται για ντέρμπι “αιωνίων” και οι αγώνες μεταξύ των δύο ομάδων κρύβουν πάντα εκπλήξεις.

Ταχύτατη Novibet εφαρμογή στο Live Betting*

Η Στοίχημα App της Novibet ξεχωρίζει πραγματικά για την ταχύτητα της, ειδικά στο Live Betting*. Βέβαια, αυτό μας βοηθάει ώστε να μπορούμε να ποντάρουμε γρήγορα τα στοιχήματα μας ή να προσωρήσουμε σε ενέργειες όπως Cash Out*. Mπορείς εύκολα να κατεβάσεις την εφαρμογή ή και να παίξεις μέσω της πολύ καλής Novibet Mobile.

*Iσχύουν όροι και προϋποθέσεις. Οι αποδόσεις ενδέχεται να αλλάξουν.

21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777, Παίξτε υπεύθυνα

Διαφήμιση

About the author

Ο αθλητισμός ήταν πάντα ένα μεγάλο κεφάλαιο στη ζωή του Νικόλαου Παπαδάκη. Από μικρός έπαιζε ποδόσφαιρο, ενώ αργότερα ανακάλυψε την αγάπη του και για το μπάσκετ. Πλέον παίζει και τένις στον ελεύθερο χρόνο του. Θεωρείται ειδικός στο στοίχημα, καθώς ασχολείται με αυτό από πολύ μικρή ηλικία. Γράφει άρθρα με θέμα το στοίχημα και όχι μόνο.