Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ- Ολυμπιακός με 0% γκανιότα** στην Pamestoixima

Οι τελικοί της ελληνικής Basket League συνεχίζονται κι έχουμε την επιλογή για στοίχημα. Ο Ολυμπιακός υπερασπίστηκε την έδρα του και πλέον το σκηνικό μεταφέρεται στο “ΟΑΚΑ”. Βέβαια, με νίκη ο Ολυμπιακός θα φτάσει μια ανάσα από την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Στην Pamestoixima.gr θα βρεις τον αγώνα με 0% γκανιότα** και πλήθος ειδικών αγορών*.

Να σου τονίσουμε βέβαια ότι προσφορές* στην Pamestoixima θα βρεις και στο ποδόσφαιρο. Εκεί έχουμε τους αγώνες της Nations League, αλλά και το τελευταίο εισιτήριο για το Μουντιάλ στο Κατάρ που θα παιχτεί μεταξύ Κόστα Ρίκα και Νέα Ζηλανδία.

panathinaikos-olympiakos-basket-pamestoixima-6-2022
© PameStoixima

Βέβαια στην Πάμε Στοίχημα έχεις την ευκαιρία να ποντάρεις σε πάρα πολλά αθλήματα! Όλα αυτά φυσικά διαθέσιμα για σένα και μέσω της Stoixima App της Pamestoixima.gr.

Θέλει το μπρέικ ο Ολυμπιακός για προβάδισμα τίτλου

Ο Ολυμπιακός κέρδισε το πρώτο ματς και πλέον επιθυμεί με το break να φτάσει μια ανάσα από την κατάκτηση. Στο πρώτο ματς ήταν επιβλητικός και επιθυμεί να κρατήσει αυτόν τον ρυθμό. Επίσης, να τονίσουμε ότι σημαντικό ρόλο θα παίξουν και οι ενδεχόμενες απουσίες στο δεύτερο ματς. Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ δεν θα έχει απουσίες. Από την άλλη, ο Ολυμπιακός ενδέχεται να μην έχει στη διάθεση του τους ΜακΚίσικ και Ζαν Σαρλ.

Επιπρόσθετα, στην Pamestoixima εφαρμογή θα βρεις πολλές ειδικές αγορές*, 0% γκανιότα** και ενισχυμένη απόδοση*. Η εφαρμογή της Πάμε Στοίχημα έχει ανανεωθεί σημαντικά και σου προσφέρει την απόλυτη ευελιξία σε πολύ υψηλές ταχύτητες.

Πολλές επιλογές στην Pamestoixima.gr

Τέλος, όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα τα ζεις παραπάνω στο Pamestoixima.gr με σούπερ αποδόσεις, Bet Builder*, Boost Νίκης* και Παρά 1*!Περισσότερες πληροφορίες για τις προσφορές* και όλες τις καθημερινές ενισχυμένες αποδόσεις μπορείς να βρεις στο Pamestoixima.gr.

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις. Οι αποδόσεις ενδέχεται να αλλάξουν.

**Ισχύει σε επιλεγμένους αγώνες για την αγορά «Τελ. Αποτέλεσμα» μέχρι την έναρξη του αγώνα.

«21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα |».

About the author

Ο αθλητισμός ήταν πάντα ένα μεγάλο κεφάλαιο στη ζωή του Νικόλαου Παπαδάκη. Από μικρός έπαιζε ποδόσφαιρο, ενώ αργότερα ανακάλυψε την αγάπη του και για το μπάσκετ. Πλέον παίζει και τένις στον ελεύθερο χρόνο του. Θεωρείται ειδικός στο στοίχημα, καθώς ασχολείται με αυτό από πολύ μικρή ηλικία. Γράφει άρθρα με θέμα το στοίχημα και όχι μόνο.