Παναθηναϊκός- Ολυμπιακός: Προγνωστικά με αποδόσεις Stoiximan.gr

Το μεγάλο ντέρμπι της Super League μεταξύ του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί την Κυριακή, 04 Φεβρουαρίου 2024, στο γήπεδο του Παναθηναϊκού. Ο αγώνας θα είναι για την 21η αγωνιστική του πρωταθλήματος και αναμένεται να προσελκύσει την προσοχή όλων των φιλάθλων και των παικτών στοιχήματος.

Επιπρόσθετα, στην Stoiximan App μπορείς να βρεις όλους τους αγώνες των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων σε πολύ ελκυστικές αποδόσεις* και με πλήθος ειδικών αγορών*. Επίσης, θα δεις ταχύτατο Live Betting* και ανταγωνιστικό Cash Out*. Ισχύουν φυσικά οι όροι και οι προϋποθέσεις.

Pao Osfp Statistika Stoiximan 2 24
@ Stoiximan | ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το παιχνίδι αυτό θα έχει μεγάλη σημασία για την κατάταξη των δύο ομάδων. Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στην 3η θέση της βαθμολογίας με 44 βαθμούς, ενώ ο Ολυμπιακός βρίσκεται στην 4η θέση με 41 βαθμούς. Και οι δύο ομάδες έχουν δείξει ικανοποιητική απόδοση μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα και αναζητούν τη νίκη για να πλησιάσουν στην κορυφή της βαθμολογίας.

Ενισχυμένες αποδόσεις* στη Stoiximan.gr

Φυσικά, στη stoiximan.gr θα βρεις και επιλεγμένες ενισχυμένες αποδόσεις, όπου μπορείς να ποντάρεις με ακόμα καλύτερες αποδόσεις. Τις αποδόσεις αυτές τις βλέπεις στην σελίδα της Στοιχιμαν, όπου μπορείς να βρεις και Σούπερ Ενισχυμένη Απόδοση* για επιλεγμένο γεγενός.

Στις ομάδες τώρα, ο Παναθηναϊκός έχει καλές εμφανίσεις μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα, με έντονη επίθεση και αξιοσημείωτη απόδοση στο γήπεδο του Apostolos Nikolaidis. Έχει συγκεντρώσει 14 νίκες, 2 ισοπαλίες και 4 ήττες με γκολ 50-16. Ειδικότερα, στα εντός έδρας παιχνίδια, έχει 8 νίκες, 1 ισοπαλία και 1 ήττα. Ο προπονητής της ομάδας, Φατίχ Τερίμ, έχει καταφέρει να δημιουργήσει μια ομάδα με ποιοτικούς παίκτες που έχουν την ικανότητα να εκτελούν αποτελεσματικά τα πλάνα του.

Ο Ολυμπιακός είναι μία από τις πιο ισχυρές ομάδες της Super League και έχει επίσης αρκετά καλή απόδοση μέχρι στιγμής. Έχει συγκεντρώσει 13 νίκες, 3 ισοπαλίες και 4 ήττες με γκολ 43-19. Αξίζει να σημειωθεί ότι στα εκτός έδρας παιχνίδια έχει 6 νίκες, 3 ισοπαλίες και 1 ήττα. Ο προπονητής της ομάδας, Κάρλος Καρβαλιάλ, θα πρέπει να καταφέρει να προσαρμόσει τους νέους παίκτες στην ομάδα του.

Τα Προγνωστικά μας

Η Stoixima App της stoiximan.gr σου προσφέρει ως μέλος απίστευτη ταχύτητα στην εφαρμογή. Έχεις την επιλογή να ποντάρεις με απίστευτα γρήγορη ταχύτητα. Με λίγα μόνο κλικ, ποντάρεις το στοίχημα που επιθυμείς.

Τέλος, το προγνωστικό μας για το συγκεκριμένο ματς είναι Over 2.5 γκολ συνολικά. Η απόδοση* στη Stoiximan είναι 2.27. Επίσης, βρίσκουμε πολύ καλή απόδοση στο να σκοράρουν και οι 2 ομάδες ή Over 2.5. Αυτό το σημείο είναι για πιο σίγουρο ποντάρισμα και το βρίσκουμε σε απόδοση στοιχιμαν 1.70.

*Iσχύουν όροι και προϋποθέσεις. Οι αποδόσεις ενδέχεται να αλλάξουν.

21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777, Παίξτε υπεύθυνα

Διαφήμιση

About the author

Ο αθλητισμός ήταν πάντα ένα μεγάλο κεφάλαιο στη ζωή του Νικόλαου Παπαδάκη. Από μικρός έπαιζε ποδόσφαιρο, ενώ αργότερα ανακάλυψε την αγάπη του και για το μπάσκετ. Πλέον παίζει και τένις στον ελεύθερο χρόνο του. Θεωρείται ειδικός στο στοίχημα, καθώς ασχολείται με αυτό από πολύ μικρή ηλικία. Γράφει άρθρα με θέμα το στοίχημα και όχι μόνο.